Μολδαβία: Έσφαξε άγρια μοντέλο και μετά πήδηξε από τον 7ο όροφο

Ήταν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια της Μολδαβίας. Εκείνη καλλονή, πρώην μοντέλο, τραγουδίστρια και ηθοποιός με συχνές παρουσίες στην τηλεόραση. Εκείνος επιστήμονας, έφερε τον τίτλο του οδοντιάτρου των «διασήμων».

Ο λαμπερός γάμος τους είχε γίνει πρωτοσέλιδο. Πρωτοσέλιδο έγινε και το φριχτό τέλος αυτής της σχέσης. Ο οδοντίατρος έσφαξε το μοντέλο και στη συνέχεια έκανε βουτιά θανάτου. Τραγική ειρωνεία; Το ζευγάρι είχε αποκτήσει παιδί μόλις πριν 3 εβδομάδες.

Σύμφωνα με την «Daily Mail» 31χρονη Anastasia Cecati και ο 34χρονος Alexei Mitachi, 3 μήνες μετά τον γάμο τους άρχισαν τους καβγάδες. Οι φήμες ότι ζούσαν σε χωριστά σπίτια έδιναν και έπαιρναν. Την ημερα που έγινε το άγριο φονικό και η αυτοχειρία, ο 34χρονος είχε επισκεφθεί την καλλονή για να δει την κόρη τους.

Ο καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει, το μυαλό του 34χρονου θόλωσε. Άρπαξε ένα μαχαίρι και έσφαξε την γυναίκα του ενώ το μόλις 20 ημερών κοριτσάκι του ήταν στην κούνια του στο διπλανό δωμάτιο.

Όταν είδε την Anastasia νεκρή, σε μια λίμνη αίματος, πήρε την απόφαση να φύγει και αυτός από την ζωή. Άνοιξε το παράθυρο του υπερπολυτελούς σπιτιού σε συγκρότημα κατοικιών στο Chisina και πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.