Πέθανε από καρδιά η σουπερστάρ του Μπόλιγουντ Boney Kapoor Sridevi

Πένθος σήμερα στο Μπόλιγουντ καθώς έφυγε χθες ξαφνικά απ’ την ζωή η πρώτη σουπερστάρ του χώρου, η Μπόνεϊ Καπούρ που έκανε καριέρα ως Σρίντεβι.

Η πανέμορφη κόρη της Σριντεβί, Jhanvi

Η 54χρονη ηθοποιός που είχε πρωταγωνιστήσει σε περίπου 300 ταινίες και είχε τιμηθεί το 2013 με το βραβείο Πάντμα Σρι, που είναι η τέταρτη μεγαλύτερη διάκριση για πολίτες στην Ινδία έπαθε καρδιακή προσβολή αργά χθες το βράδυ ενώ βρισκόταν σε γάμο στο Ντουμπάι.

Ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική από την ηλικία των τεσσάρων ετών με εμφανίσεις σε ταινίες στην γλώσσα των Ταμίλ κατά τις δεκαετίες του 60′ και του 70′. Τελικά, εγκατέλειψε το σχολείο και αφιερώθηκε στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

Στο Μπόλιγουντ εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1979 στην ταινία «Σόλβα Σαουάν», αλλά έγινε ευρέως γνωστή το 1983 με την ταινία «Σάντμα». Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η ανοδική της πορεία στην ινδική βιομηχανία κινηματογράφου.

Ήταν παντρεμένη με τον παραγωγό ταινιών Μπόνεϊ Καπούρ και είχε μαζί του δύο κόρες. Το 1996 μετά τον γάμο της αποσύρθηκε από τον κινηματογράφο για να επιστρέψει δυναμικά 15 χρόνια μετά.

Η είδηση του θανάτου της το διαδίκτυο γέμισε με αποχαιρετιστήριες δηλώσεις.

«Δεν έχω λόγια. Συλλυπητήρια σε όσους αγαπούσαν την Σρίντεβι. Είναι μια μαύρη ημέρα», έγραψε στο Twitter η συμπατριώτισσά της ηθοποιός, Πριάνκα Τσόπρα.

«Ήταν μια βετεράνος της βιομηχανίας του κινηματογράφου, της οποίας η καριέρα συμπεριλαμβάνει διαφορετικούς ρόλους και αξιομνημόνευτες ερμηνείες», έγραψε επίσης στο Twitter ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι.

Bollywood diva Sridevi Funeral

One thought on “Πέθανε από καρδιά η σουπερστάρ του Μπόλιγουντ Boney Kapoor Sridevi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.