Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι τάχθηκε υπέρ της… ευρωπαϊκής προοπτικής των Σκοπίων!

 

Μια ζωή τα ίδια καραγκιοζιλίκια οι Βρετανοί. Μια ζωή καταστροφικοί απέναντι σε κάθε έννοια διεθνούς δικαίου και διεθνούς ηθικής. Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, η γυναίκα που διαχειρίζεται την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, τάχθηκε υπέρ της… ευρωπαΐκής πορείας των Σκοπίων! Μήπως ξέχασε η κυρία Μέι ότι η Βρετανία αποχωρεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Άρα δεν έχει καμία δουλειά να ασχολείται με τα ευρωπαϊκά θέματα;

Αυτό είναι όμως το μόνιμο και βρώμικο παιχνίδι των Βρετανών. Μην ξεχνάμε ότι το δράμα που ζει η Κύπρος, χώρα μέλος της Ευρωπαΐκής Ένωσης, έχει και την σφραγίδα της Βρετανίας. Εάν η Βρετανία δεν είχε αυτή την άθλια πολιτική όταν είχε την Κύπρο υπό κατοχή, σήμερα η Κύπρος θα ήταν ελληνική, ευρωπαΐκή και ενωμένη.

Έτσι είναι όμως η βρετανική πολιτική. Ότι δεν μπορεί να το έχει, το καταστρέφει. Όπως κατέστρεψε την Κύπρο, επιχείρησε να τορπιλίσει και την Ευρωπαΐκή Ένωση, σήμερα όμως δεν διστάζει να δίνει …ευρωπαϊκό διαβατήριο στον Ζάεφ. Το οποίο όμως είναι πλαστό, όπως και η πλαστογραφημένη ιστορία των Σκοπίων.

Οι Σκοπιανοί καίνε την ελληνική σημαία…

Περίπου 5000 άνθρωποι συμμετείχαν σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ψες στο κέντρο των Σκοπίων, με κύριο αίτημα να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην ονομασία της χώρας, όπως και την άμεση διακοπή των διαπραγματεύσεων για την επίλυση του θέματος του ονόματος, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, στη Ν.Υόρκη. 

Η συγκέντρωση, την οποία οργάνωσαν ακραίες εθνικιστικές οργανώσεις και οργανώσεις της διασποράς της ΠΓΔΜ ξεκίνησε από τα γραφεία της ΕΕ στα Σκόπια και κατέληξε μπροστά από την Βουλή της ΠΓΔΜ.

ΟΛΥΜΠΙΑ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.