Οι απουσίες από την τελετή διαβεβαίωσης του Προέδρου Αναστασιάδη

Σύσσωμη σχεδόν η πολιτική ηγεσία και οι πολιτικοί αρχηγοί έδωσαν το παρόν τους το μεσημέρι στην τελετή διαβεβαίωσης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Βουλή. Για εθιμοτυπικούς λόγους και σεβόμενοι τον θεσμό, οι κομματικοί παράγοντες άκουσαν με προσοχή την ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ορισμένοι με κριτική διάθεση και άλλοι επιφυλάχθηκαν ώστε να σχολιάσουν επί του πρακτέου. Όλοι ήταν εκεί… ή σχεδόν όλοι!

Κάποιοι σχολίασαν την απουσία του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών από τη σημερινή διαδικασία και διερωτήθηκαν κατά πόσο ο Γιώργος Λιλλήκας επιθυμούσε να στείλει κάποιο μήνυμα με αυτό τον τρόπο, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο κ. Λιλλήκας απουσιάζει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ από το περασμένο Σαββατοκύριακο για επαγγελματικούς λόγους.

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως μέλος του Δ.Σ πολυεθνικής εταιρείας με έδρα την Αμερική.

Τα μέλη του Συμβουλίου της συγκεκριμένης εταιρείας έχουν ορισμένες δύο συνεδρίες τον χρόνο, η μία εκ των οποίων ήταν προγραμματισμένη από καιρό για τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ η δεύτερη θα πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Λιλλήκας θα επιστρέψει στην Κύπρο αύριο βράδυ.

Απόντες από την τελετή ήταν και οι βουλευτές του ΕΛΑΜ, με τα έδρανά τους να παραμένουν άδεια κατά τη διάρκεια της τελετής.

>>> LIVE: Επίσημη τελετή διαβεβαίωσης του ΠτΔ 

One thought on “Οι απουσίες από την τελετή διαβεβαίωσης του Προέδρου Αναστασιάδη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.