Ψάχνουν ακόμη για τις οφειλές του Γ.Βασιλείου

Έχουν παρέλθει σχεδόν δύο μήνες από την έρευνα που διέταξε ο απερχόμενος υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι που δεν εισπράχθηκαν μέχρι και σήμερα οι οφειλές του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου που χρονολογούνται από το έτος 2000.

Οι οφειλές ανέρχονται στις €48.087 και αφορούν τη διαμονή του κ. Βασιλείου, της συζύγου του, των δύο θυγατέρων του μαζί με τους συζύγους τους και δύο άλλων φιλικών τους ατόμων σε ξενοδοχεία πολυτελείας του Λονδίνου (Langham Hilton Hotel, Bloomsbury Park Hotel και Le Meridien Grosvenor House) για κάποιες μέρες για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2000. Το πιο πάνω ποσό περιλαμβάνει εκτός από τα έξοδα διαμονής και διάφορα άλλα έξοδα στα εν λόγω ξενοδοχεία όπως π.χ. μίνι μπαρ, εστίαση, τηλεφωνήματα, καθαριστήριο και φιλοδωρήματα. Εκεί στο υπουργείο Εξωτερικών διυλίζουν τον κώνωπα. Ψάχνουν εδώ και δύο μήνες την άκρη του νήματος! «

Απόν ‘θέλει να πάει στον μύλον, πέντε μέρες κοσιηνίζει». Κατά τα άλλα, ο κ. Κασουλίδης, που αύριο παραδίδει τον υπουργικό θώκο στον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεσμεύτηκε ότι θα ενημερώσει δημόσια τους πολίτες για το θέμα. Μόνο η σημερινή μέρα απέμεινε για την υποσχόμενη ενημέρωση. Μόλις και προλαβαίνεις κ. Κασουλίδη.

ΜΧΣ 

One thought on “Ψάχνουν ακόμη για τις οφειλές του Γ.Βασιλείου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.