ΑΤΙΜΟ VIAGRA! Σοκ στην Κρήτη – Απόπειρα βιασμού από 83χρονο

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κρήτη η είδηση για έναν 83χρονο ο οποίος προσπάθησε να βιάσει την 73χρονη πρώην φίλη του, με την οποία είχαν σχέση τα τελευταία περίπου δύο χρόνια.

Ο έρωτας του 83χρονου προς την 73χρονη ήταν γνωστός σε αρκετούς συγχωριανούς τους, όταν για άγνωστο λόγο εκείνη του ζήτησε να διακόψουν το «ειδύλλιό» τους, απόφαση που αρχικά στεναχώρησε τον υπερήλικα, αλλά στη συνέχεια τον εξόργισε.

Στα καφενεία του χωριού το τελευταίο διάστημα ο δραστήριος παππούς  δεχόταν τα «πειράγματα» φίλων του αναφορικά με τη λήξη της ερωτικής σχέσης με την ηλικιωμένη. Εκείνος προσπαθούσε να τη μεταπείσει, εκείνη όμως για άγνωστους λόγους δεν ήθελε την επανασύνδεση.

Πήγε στο σπίτι της για να της αλλάξει γνώμη και έγινε βίαιος…

Σύμφωνα με το Patris.gr, απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν από τρεις με τέσσερις ημέρες ο 83χρονος αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να διεκδικήσει και πάλι την πρώην σύντροφό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος πήγε στο σπίτι της γυναίκας, η οποία μένει μόνη της, πιστεύοντας ότι θα τη μεταπείσει και θα είναι και πάλι μαζί.

Κάτοικοι του χωριού είπαν ότι «τη συζήτηση ανάμεσά τους διαδέχτηκε η βίαιη συμπεριφορά του υπερήλικα.  Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η ίδια άφησε να εννοηθεί ότι ο πρώην σύντροφός της σκόπευε να τη βιάσει».

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 83χρονος άσκησε βία, παρά την ηλικία του, και χρειάστηκε η 73χρονη να σκεφτεί έξυπνα και πονηρά για να αποφύγει δυσάρεστες για την ίδια καταστάσεις. Του ζήτησε να της δώσει λίγο χρόνο για να… φρεσκαριστεί, κάτι που εκείνος δέχτηκε. Βγαίνοντας όμως από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, κλείδωσε τον παππού μέσα στο δωμάτιο και κάλεσε την Αστυνομία!

Τραυματίστηκε προσπαθώντας να διαφύγει…

Η ιστορία όμως είχε μια ακόμα πιο δυσάρεστη και οδυνηρή συνέχεια για τον υπερήλικα. Όταν έφτασε στο σπίτι το περιπολικό, ο ίδιος προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, πήδηξε από μικρό σχετικά ύψος και κατά πληροφορίες τραυματίστηκε ελαφρά.

Στο πλήρωμα του περιπολικού ο 83χρονος επιχείρησε να δικαιολογηθεί και μίλησε για τη σχέση που έχει με τη συγχωριανή του.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.