Η 48χρονη παρθένα, το …«όργανο» και η γυναικολόγος!

Δεν είχε βάλει το μόριο μέσα στον κόλπο μου, μόνο… Οι σπαρταριστοί διάλογοι στο δικαστήριο, που έκαναν το ακροατήριο να ξεσπάσει σε γέλια!

Από την Ντέμη Ντάβαρη

Στο εδώλιο για την… παρθενιά της (!) βρέθηκε μια 48χρονη γυναίκα, η οποία ενεπλάκη σε δικαστική διαμάχη με τη γυναικολόγο της! Η απίστευτη υπόθεση, που εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη από το Α’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας και οδήγησε στην καταδίκη της 48χρονης κατηγορουμένης, άφησε το ακροατήριο με το στόμα ανοιχτό.

Ολα ξεκίνησαν, όπως περιέγραψαν στο δικαστήριο μηνύτρια και κατηγορουμένη, πριν από περίπου πέντε χρόνια, όταν η πελάτισσα επισκέφθηκε τη γιατρό παραπονούμενη για πόνους στον κόλπο κατά την απόπειρα σεξουαλικής επαφής.

Η γιατρός διέγνωσε δυσπαρεύνια, δηλαδή επώδυνη σεξουαλική επαφή, όμως όταν έδωσε το χαρτί της γνωμάτευσης στην πελάτισσα, εκείνη βγήκε εκτός εαυτού! Και αυτό διότι στο έγγραφο η γυναικολόγος είχε γράψει ότι η ασθενής είχε μερική ρήξη του παρθενικού της υμένα, γεγονός που η 48χρονη αρνούνταν κατηγορηματικά, καθώς υποστήριζε ότι ουδέποτε είχε ολοκληρώσει τις σεξουαλικές επαφές της!

Μάλιστα, η ενοχλημένη πελάτισσα έφτασε στο σημείο να καταγγείλει τη γυναικολόγο στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για λανθασμένη ιατρική γνωμάτευση, αλλά και να καταθέσει σε βάρος της μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Στη μήνυσή της, η οποία, ωστόσο, όπως τόνισε η γυναικολόγος, μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, τέθηκε στο αρχείο, κατηγορούσε τη γιατρό για ψευδή ιατρική βεβαίωση η οποία προσέβαλε το… «λευκό» σεξουαλικό μητρώο της, αφού η ίδια, όπως ισχυριζόταν, παρέμενε παρθένα και αγνή! Απαντώντας στους ισχυρισμούς, στις καταγγελίες, αλλά και στη μήνυση σε βάρος της από την πρώην πελάτισσά της, η γυναικολόγος έκρινε ότι η δικαστική οδός ήταν πλέον μονόδρομος.

Με τη σειρά της, κατέθεσε μήνυση σε βάρος της 48χρονης για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση, με την υπόθεση να οδηγείται στο ακροατήριο. Στην κατάθεσή της στο δικαστήριο η γιατρός περιέγραψε αναλυτικά τις συναντήσεις της με την κατηγορουμένη και εξήγησε ότι η 48χρονη την έμπλεξε σε αυτή την αλλόκοτη ιστορία!

Κρίθηκε ένοχη

«Εχω ταλαιπωρηθεί πολύ με αυτή την υπόθεση» τόνισε. Στο δικαστήριο κατέθεσε ως μάρτυρας συνάδελφος της γυναικολόγου, υποστηρίζοντας τις θέσεις της γιατρού. Από την πλευρά της, πάντως, η κατηγορούμενη πελάτισσα στην απολογία της ενέμεινε στον ισχυρισμό ότι είναι παρθένα, λέγοντας προς την έδρα του δικαστηρίου ότι ο σύντροφός της ουδέποτε έβαλε το «όργανό» του στον κόλπο της.

«Δεν είχε βάλει το μόριο μέσα στον κόλπο μου, μόνο εξωτερικά είχε βάλει το χέρι του» επέμεινε η 48χρονη, με το ακροατήριο να ξεσπά σε γέλια! Πάντως, η έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, κάνοντας δεκτή την εισαγγελική πρόταση, έκρινε κατά πλειοψηφία τη 48χρονη κατηγορουμένη ένοχη για τρία πλημμελήματα, καταδικάζοντάς τη σε συνολική ποινή φυλάκιση ενός έτους και εννέα μηνών.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.