Ξεφτιλίζουν το τραγούδι της Eurovision μετά την ψεσινή προβολή του

Απαξιώνουν το τραγούδι της eurovision «Feugo» οι Κύπριοι μετά την χθεσινή προβολή του από το κεντρικό δελτίο  του ΡΙΚ. Παρά το γεγονός ότι κινείται σε γνώριμους ρυθμούς της Ελένης Φουρέιρα εντούτοις φάνηκε ότι το δεν ενθουσίασε το κοινό.

O γνωστός μουσικοσυνθέτης Άριστος Μοσχοβάκης αναφέρει: «για μένα δεν έχει σημασία εάν είναι καλό ή κακό το κομμάτι. Σημασία ότι την χώρα μας δεν την εκπροσωπούν Κύπριοι».

«Πολύ ωραίο το τραγούδι της γιουροβίζιον», γράφει ο  Άθως Αγαπητός στην προσωπική του σελίδα στο facebook , «δεν θα μπορούσε να υπάρχει πιο αντιπροσωπευτική παρουσίαση του ψυχασθενικού αλαλούμ και μπάχαλου που επικρατεί σε αυτό τον τόπο» για να πάρει αρκετά σχόλια τα οποία συμφωνούσαν με τη θέση του.

Ο Αντώνης Άσσος αγαπημένος συνάδελφος αναφέρει ανάμεσα σε άλλα : « Το ΡΙΚ στο έσχατο σημείο της ξεφτίλας… τέτοιο ξεγύμνωμα ούτε στα καταγώγια και τα καμπαρέ… Με αυτό το τιτσιρκό η Κύπρος του 2018».

O γνωστός μουσικοσυνθέτης Άριστος Μοσχοβάκης αναφέρει: «για μένα δεν έχει σημασία εάν είναι καλό ή κακό το κομμάτι. Σημασία ότι την χώρα μας δεν την εκπροσωπούν Κύπριοι».

Σχόλια υπήρχαν και για το κατά τα άλλα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ μέσα στο οποίο πετάγονταν μπανάνες και ανανάδες στοιχεία τα οποία μπήκαν αφού η εταιρία που τα προμηθεύει είναι ένας από τους χορηγούς του τραγουδιού.

>>> Το τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό της Eurovision

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.