Οι κακοί Τούρκοι νταβατζήδες και οι καλοί Ε/κ πελάτες

Χρειάστηκε ο αφύσικος θάνατος μίας κοπέλας 26 χρόνων και τα δημοσιεύματα του τουρκοκυπριακού Τύπου για να ανακαλύψουμε πως ο Γερόλακκος έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο πορνείο με 400 γυναίκες σκλάβες του σεξ. Πολλοί πριν από εμάς, όμως, είχαν ήδη ανακαλύψει τα καμπαρέ και τα πορνεία του Γερολάκκου (οι υπόλοιποι θυμόμαστε τον Γερόλακκο για την άσπρη πέτρα του). 

Και φυσικά δεν μας έπιασε ο πόνος για τις 400 γυναίκες. Για να πουλούν οι κακοί Τούρκοι τις υπηρεσίες των γυναικών, κάποιοι τις αγοράζουν. Κι όσο σουρεαλιστικό, σχιζοφρενικό ή, δεν ξέρω, τι φαντάζει για τον έξω κόσμο, οι Ε/κ είμαστε οι καλύτεροι πελάτες των καμπαρέ, των καζίνο, των πορνείων των κατεχομένων. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που τα τουρκικά αεροπλάνα πετούν πιο συχνά από τα πουλιά πάνω από τις στέγες των σπιτιών μας στη Λευκωσία.

Τα βράδια, καθώς οι πλείστοι κοιμούνται αραγμένοι στον καναπέ ή στο ζεστό κρεβάτι τους, τα αυτοκίνητα στο οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου κάνουν ουρά για να περάσουν στα κατεχόμενα. Εκείνες τις ώρες δεν πάνε για να προσκυνήσουν στον Άγιο Εξορινό, ούτε για να αγοράσουν φτηνά φάρμακα και μαλλιά πλεξίματος (αυτές οι εξορμήσεις γίνονται με το φως της μέρας από άλλο οδόφραγμα).

Ο Γερόλακκος λοιπόν έχει μετατραπεί σε άντρο πορνείας, με γυναίκες που υποφέρουν στα χέρια μαστροπών, όχι γιατί οι Τούρκοι είναι οι κακοί της ιστορίας, αλλά γιατί μας έχουν εμάς συνεργάτες. Ή ηλίθια θύματα. Δεν είναι τυχαίο που επιλέγηκε ο Γερόλακκος. Πέντε λεπτά από το οδόφραγμα του Αγίου Δομετίου. Λες στη σύζυγο πως πετάγεσαι στο περίπτερο για τσιγάρα και μέχρι να ανησυχήσει πως χάθηκες στον δρόμο, έχεις ήδη επιστρέψει. 

Ναι μεν μοιάζει πως καταφέραμε να βάλουμε σε τάξη τα πάθη μας, να κλείσουμε τα καμπαρέ, να πατάξουμε την εμπορία ανθρώπων που τόσο μας εξέθετε στα μάτια των Ευρωπαίων, αλλά απλά μεταφέραμε τις δραστηριότητές μας στο παράνομο κράτος όπου τα πάντα μπορούν να συμβαίνουν χωρίς κανένα έλεγχο.

Στα κατεχόμενα, αν μη τι άλλο, κάποιοι ανησυχούν και αντιδρούν για την εκμετάλλευση ανθρώπων, για την εμπορία γυναικών, ζητώντας τη λήψη μέτρων. Οι εκτός εισαγωγικών νόμιμες αρχές και νομοταγείς πολίτες νίπτουμε τας χείρας μας προσποιούμενοι πως δεν μας αφορά. Εμείς δεν εμπορευόμαστε πια γυναίκες στα καμπαρέ. Απλοί πελάτες είμαστε.

Χρυστάλλα Χατζηδημητρίου, “Φ”

>>> Κατεχόμενα:«Σκλάβες του σεξ» με πελάτες Ελληνοκύπριους…

One thought on “Οι κακοί Τούρκοι νταβατζήδες και οι καλοί Ε/κ πελάτες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.