«Καρογιάν τέλος» λέει το ΔΗΚΟ

«Καρογιάν τέλος. Δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις αναφορές του τέως προέδρου, ούτε θα ξανασχοληθούμε με το θέμα».

Αυτή ήταν η χθεσινή τοποθέτηση στελεχών του ΔΗ.ΚΟ με τους οποίους επικοινώνησε το ΣΙΓΜΑ, αναφορικά με τα όσα είπε χθες ο Μάριος Καρογιάν [στη φωτο με το αφεντικό].

«Είναι γνωστό ότι έχει επιλέξει άλλο δρόμο από τον δρόμο του ΔΗΚΟ εδώ και χρόνια ο κ. Καρογιάν. Αντί να απολογηθεί στον Δηκοϊκό κόσμο  τον οποίο πρόδωσε και πολέμησε πολλές φορές, συνεχίζει να τον πολεμά. Επιβεβαιώνει ότι έχει κάνει άλλες επιλογές και επίλεξε να είναι απέναντι από το ΔΗΚΟ», αναφέρουν.

Ηγετικό στέλεχος του ΔΗΚΟ ξεκαθάρισε ότι θα δρομολογηθούν διαδικασίες προς σύγκληση καταστατικού συνεδρίου αρχικά και στη συνέχεια εκλογικού συνεδρίου προς ανανέωση της λαϊκής εντολής για την ηγετική ομάδα και τα συλλογικά όργανα.

Τόνισε ότι η θητεία με βάση το καταστατικό του ΔΗΚΟ λήγει σε λίγες  εβδομάδες οπότε ο ορίζοντας για τη διοργάνωση των δύο συνεδρίων είναι ο Ιούνιος.

Πληροφορίες από κομματικές πηγές αναφέρουν ότι αυτό που προέχει είναι το ξεκαθάρισμα με το μητρώο μελών, εξ ου και απαιτείται καταστατική τροποποίηση καθώς υπάρχει ρητή πρόνοια ότι δικαίωμα ψήφου στο εκλογικό συνέδριο του ΔΗΚΟ που θα αναδείξει τον πρόεδρο, την ηγετική ομάδα και τα συλλογικά όργανα, έχουν τα μέλη που είναι εγγεγραμμένα στο μητρώο, εννέα μήνες πριν από τη διεξαγωγή των ενδοκομματικών εκλογών.

Πέτρος Μελαΐσης

sigmalive.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.