Νάστια Ρίμπκα: Σώστε με και θα τα πω όλα!

Φυλακισμένη πρώην ερωμένη Ρώσου ολιγάρχη ζητάει βοήθεια από τις ΗΠΑ με αντάλλαγμα πληροφορίες για τις αμερικανικές εκλογές.

Από την Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Αυτό που απέτυχαν να κάνουν οι μυστικές υπηρεσίες, υπόσχεται να κάνει Ρωσίδα call girl, η οποία δεσμεύεται να δώσει στις αμερικανικές Αρχές όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την ανάμειξη της Ρωσίας στις εκλογές του 2016.

Η Νάστια Ρίμπκα, η οποία το 2016 αποκάλυψε τις μυστικές συναντήσεις του Ρώσου ολιγάρχη Ολεγκ Ντεριπάσκα με τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό Σεργκέι Πριχόντκο στο ιδιωτικό γιοτ του πρώτου, όπου ήταν και η ίδια παρούσα, συνελήφθη στην Ταϊλάνδη μαζί με άλλα εννιέα άτομα με την κατηγορία διοργάνωσης σεμιναρίων σεξ.

Στην προσπάθειά της να γλιτώσει από την έκδοσή της στη Ρωσία ζητεί τη βοήθεια των ΗΠΑ, προσφέροντας ως αντάλλαγμα χρήσιμες πληροφορίες που υποστηρίζει ότι θα εκθέσουν τους δεσμούς Κρεμλίνου και Ουάσινγκτον. «Αν επιστρέψουμε στη Ρωσία, θα πεθάνουμε σε ρωσική φυλακή ή θα μας σκοτώσουν. Παρακαλώ τις ΗΠΑ να μας βοηθήσουν να μην πεθάνουμε από Ρώσους» έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ρίμπκα, προσθέτοντας ότι ξέρει πολλά και έχει «ηχητικό και οπτικό υλικό» που αποδεικνύει τις σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε Ρώσους πολιτικούς, τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τις αμερικανικές εκλογές. Υποστηρίζει μάλιστα ότι η πρόσφατη σύλληψή της στην Μπανγκόκ ήταν στοχευμένη.

Για διαφθορά

Οι απειλές της δεν ακούγονται και τόσο ανυπόστατες, αν αναλογιστεί κανείς ότι μια ανάρτησή της στο Instagram αποτέλεσε αιτία να κατηγορηθεί για διαφθορά και δωροδοκία ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της χώρας της.

Το 2016 είχε ανεβάσει βίντεο από τη συζήτηση του Ντεριπάσκα με τον Πριχόντκο, στα οποία οι δύο άνδρες ακούγονται να συζητούν μεταξύ άλλων και για τις «κακές σχέσεις με τις ΗΠΑ», γεγονός που φρόντισε να αξιοποιήσει η αντιπολίτευση. Πριν από δύο εβδομάδες τα ρωσικά δικαστήρια διέταξαν τη διαγραφή αυτών των βίντεο από όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, γιατί παραβιάζουν την ιδιωτικότητα του Ντεριπάσκα, με τον οποίο η Ρίμπκα υποστηρίζει ότι είχε σχέση.

One thought on “Νάστια Ρίμπκα: Σώστε με και θα τα πω όλα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.