Η Ιστορία επαναλαμβάνεται… προς το χειρότερο!

Το πρωτοφανές περιστατικό στις Καστανιές του Έβρου, δεν συνοδεύεται μονάχα από τα πλείστα όσα ερωτήματα ακόμη και για τα πραγματικά περιστατικά που το αφορούν, και που έτσι κι αλλιώς θα αποκαλυφτούν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες συγκάλυψης από την πολιτική ηγεσία…

Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκάς

Καλός φίλος, με διασυνδέσεις με ανώτατα, πρώην στρατιωτικά στελέχη στην Ελλάδα, μου διαβεβαίωσε πως ο Φαήλος Κρανιδιώτης έχει δίκαιο: Οι Τούρκοι καταδρομείς μπήκαν όντως στο Ελληνικό έδαφος και ΑΙΧΜΑΛΩΤΗΣΑΝ τους Έλληνες στρατιωτικούς! Οι οποίοι απλά σήκωσαν τα χέρια και παραδόθηκαν!!!

Βέβαια ο φίλος μου ανησυχούσε για την κατάσταση, αλλά τον καθησύχασα. Να μην φοβάται του είπα. Και το 1964 τα γεγονότα της Τυλληρίας ξέσπασαν όταν Κυβέρνηση στην Ελλάδα ΔΕΝ ήταν της Δεξιάς, και το 1983 πάλιν η Κυβέρνηση ΔΕΝ ήταν της Δεξιάς και τα γεγονότα στα Ίμια πάλιν συνέβησαν όταν ήταν και τότε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία και σήμερα πάλιν όταν οι Τούρκοι «αγρίεψαν», πάλιν η Δεξιά δεν είναι στην εξουσία. Τουτέστιν οι Αμερικάνοι νταβατζήδες, όχι μόνο δεν βοηθούν την αριστερή Ελληνική κυβέρνηση, (από πού κι’ως που εξάλλου;…), αλλά σκοπός τους είναι να την εξευτελίσουν, να την οδηγήσουν σε παραίτηση για να αναλάβει ο ΔΙΚΟΣ τους, ο Κούλλης ο Μητσοτάκης και τότε όλα θα επανέλθουν στην «ομαλότητα»! Όχι μόνο επειδή θα είναι τότε ο δικός τους στην εξουσία, αλλά και επειδή θα τα δώσει όλα. Εξάλλου το μήλο κάτω από την μηλιά έπεσε… Και ακόμα, επειδή και στην Κύπρο, επανεγκατεστάθηκε ο εδώ δικός τους, με την βοήθεια όλων τους… Τι, δηλαδή, επειδή προχτές ξαναπήγε στην Βουλή και όμνυσε πίστην εις την Κυπριακή Δημοκρατία; Προ πενταετίας δεν το ξανάκανε; Επειδή τα ανύπαρκτης μνήμης χρυσόψαρα το ξέχασαν, τι σημασία έχει; Εκείνος στην ανύπαρκτη μνήμη τους πόνταρε, και δεν έπεσε έξω!

Αλλά η πλάκα των πλακών είναι ο Μαρίνος Σιζόπουλος! Και εκείνοι που τον καλούν στα κανάλια τους βεβαίως, αλλά εκείνοι από τους τοιούτους ζουν. Άμα τους λείψουν αυτοί, ποιους θα καλούν; Εμάς; Την πλέμπα; Τους τίποτε;

Κάλεσαν το λοιπόν τον κύριο αυτό στο ΣΙΓΜΑ και είπε τα δικά του. Είπε πως μας εξευτελίζει η Τουρκία, πως πρέπει η Κυβέρνηση, του Αναστασιάδη βεβαίως, να κάνει το Α και το Β για να αντιμετωπίσουμε την Τουρκία! Σιγά τα ωά! Όταν προ μηνών ο κ. Σιζόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει το σωστό για να μην έχουμε ξανά τον Αναστασιάδη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το μόνο που κυριάρχησε στο μυαλό και στις πράξεις του, ήταν να εκδικηθεί/τιμωρήσει τον Λιλλήκα επειδή, μετά την στήριξη του μπουλουκιού του, στις Προεδρικές του 2012, εκείνος δεν κράτησε τον λόγο του και έφτιαξε το δικό του μπουλούκι. Και παρέσυρε και τον Νικόλα και τα άλλα μικρομπουλουκάκια και το κακό έγινε. Συν οι Τούρκοι που τράβηξαν πίσω όσο κρατούσε η προεκλογική περίοδος, συν το ΑΚΕΛ κλπ κλπ, έχουμε τον άνθρωπο των Αμερικάνων, ξανά Πρόεδρο!

Εδώ λοιπόν ξεμπέρδεψαν. Και επειδή το αέριο της Ανατολικής Μεσογείου, πρέπει να περάσει και από την Τουρκία και να καταλήξει και στα χέρια της Τουρκίας, η οποία ήδη επενδύει σε υποδομές για να καταστεί ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ φυσικού αερίου της Ευρώπης αλλά και καταναλωτής δικού της αερίου, με ένα πληθυσμό τα επόμενα εικοσιπέντε χρόνια, εκατό εκατομμυρίων, και επειδή τα Δυτικά Βαλκάνια πρέπει να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ, οι μέρες του Τσίπρα και των ερασιτεχνών που τον περιστοιχίζουν είναι μετρημένες!

Να με συγχωρήσουν οι αξιότιμοι κύριοι Στρατηγικοί Αναλυτές που μπαίνω στα χωράφια τους, αλλά ούτε τις δάφνες τους διεκδικώ, ούτε και τις θέλω. Αλλά σήμερα η Πληροφόρηση είναι καταιγιστική! Και δεν χρειάζεται παρά να επιστρατεύσεις τον χρόνο σου, το ενδιαφέρον σου, την κοινή λογική σου και όλα είναι αντιληπτά και πεντακάθαρα. Απλά τίθεται το ερώτημα. Θα ρισκάρει η Τουρκία τα πάντα για να επιτεθεί απρόκλητα στην Ελλάδα; Θα ρισκάρει και τους δεσμούς της με την Δύση και τα συμφέροντα της στην Δύση και την συμμετοχή της στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ; Για να κερδίσει τι; Μήπως ελπίζει να σβήσει την Ελλάδα από τον χάρτη, για να μην υπάρχει μετά Κράτος να αντιδράσει; Εξάλλου οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις όταν υποχρεωτικά κινητοποιηθούν και αναλάβουν δράση, έχουν και εκείνες αεροπλάνα και πλοία και άρματα μάχης και πυραύλους. Και μπορεί οι Τούρκοι να καταλάβουν ένα δυο νησιά στο Αιγαίο, αλλά με την Θράκη τι θα κάνουν; Δεν είναι με τους ουσιαστικά άοπλους Κούρδους που θα έχουν να κάνουν… Ούτε με την ΑΟΠΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΑΓΜΕΝΗ (λόγω χούντας και εοκαβήτα…) Κύπρο του 1974! Εκτός βέβαια αν θα υπάρξει ευρείας κλίμακας προδοσία ανάμεσα στους Έλληνες και την έχουν ήδη εξασφαλισμένη οι Τούρκοι, όπως το 1974 στην Κύπρο, μέσω των συμμάχων τους!

Βέβαια είναι και τα κουμπιά όλων των Μέσων (τα πλείστα Αμερικάνικα!) που διαθέτει η Ελλάδα. Όταν θα έρθει η ώρα και θα τα πατούν οι Έλληνες,  αυτά θα λειτουργούν;

Ανδρέας Τ. Λουκάς

>>> Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου συγκαλεί ο Α.Τσίπρας για ελληνοτουρκικά και Ελληνες αιχμαλώτους

One thought on “Η Ιστορία επαναλαμβάνεται… προς το χειρότερο!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.