Καμμένος: Στην Τουρκία έχουμε δύο Έλληνες ομήρους

«Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό» τόνισε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

«Ομήρους» χαρακτήρισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που συνελήφθησαν στον Έβρο και κρατούνται στην Τουρκία.

Σε δηλώσεις του από το Βουκουρέστι, μετά από τη συνάντηση που είχε με τον Ρουμάνο ομόλογό του Μιχάι Φίφορ, σημείωσε πως τον ενημέρωσε για το περιστατικό.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος, «ενημέρωσα τον υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν αξιωματικό και έναν υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών».  

Τόνισε επίσης πως η Ελλάδα «εργάζεται και θα συνεχίσει να εργάζεται για την ειρήνη» αλλά παράλληλα ζητάει «από όλες τις χώρες της περιοχής να επιδείξουν σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, σεβασμό στη Συμμαχία, στα υπογεγραμμένα και στα συμφωνηθέντα».

One thought on “Καμμένος: Στην Τουρκία έχουμε δύο Έλληνες ομήρους

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.