Μοντέλο από την Κύπρο έγινε στρατιωτίνα!

Άφησε τις πασαρέλες και έγινε ΣΥΟΠ η 24χρονη Ραφαέλα Βανέζη.

Την 24χρονη Κύπρια, την γνωρίσαμε το 2015 όταν είχε πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της Σταρ Κύπρος.

Απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις Τουρκικές και Μεσανατολικές Επιστήμες και με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η νεαρή καλλονή συμμετείχε στον περσινό διαγωνισμό πρόσληψης συμβασιούχων οπλιτών και όχι μόνο πέρασε τις εξετάσεις, αλλά κατέκτησε και μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη.

Όπως διαβάζουμε στην espressonews, μιλάει ρωσικά και αγγλικά, λατρεύει τον χορό και τον αθλητισμό, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο -είναι φανατική της Ομόνοιας – και είναι πλέον εξπέρ στο σημάδι στα στρατιωτικά πεδία βολής.

Φορώντας στολή παραλλαγής, η οποία της πηγαίνει άψογα, η καλλίγραμμη στρατιωτίνα πόζαρε στο Instagram και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, έγραψε «Οι γυναίκες και οι γάτες θα κάνουν ό,τι τους αρέσει, και οι άντρες και οι σκύλοι θα πρέπει να χαλαρώσουν και να συνηθίσουν σ’ αυτή την ιδέα. Να ζήσουμε να σας βασανίζουμε!», υπογράφοντας ως «ΣΥΟΠ Δεκανέας Ραφαέλλα Βανέζη».

Πηγή: espressonews

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.