Χώρισε ο Κύπριος εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ την τραγουδίστρια Josephine Wendel

H τραγουδίστρια Ζοζεφίν Βέντελ και ο Κύπριος εφοπλιστής, Βασίλης Μιχαήλ, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από σχέση δυόμισι χρόνων.

Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον χωρισμό της on camera πριν μερικές ημέρες. «Δεν είμαστε πια μαζί! Έχουμε χωρίσει! Οπότε το αφήνω εκεί το θέμα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαστε και οι δύο πολύ καλά». Μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Λοιπόν ο εφοπλιστής γύρισε στην παλιά του αγάπη τη Χριστίνα Βακάκη την κόρη του «Mr Jumbo». Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι από το 2012 και χώρισαν το 2014. Φήμες τότε ήθελαν τον εφοπλιστή να της είχε κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη είχε αρνηθεί καθώς δεν ήταν έτοιμη και είχε φύγει για το εξωτερικό σπουδάζοντας μαγειρική.

Ο χαμός του αδελφού της είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο όταν το αυτοκίνητό του «καρφώθηκε» πάνω σε ακινητοποιημένο όχημα σκορπίζοντας τον θάνατο συνολικά σε τέσσερα άτομα.

Εκείνη ήρθε Ελλάδα για να στηρίξει τον πατέρα της και να αναλάβει την επιχείρηση. Ο εφοπλιστής φαίνεται πως βρήκε την ευκαιρία να την πλησιάσει καθώς η Χριστίνα Βακάκη επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.