Θάνατος Φραντζή: Όταν ο πατήρ Στυλιανός μιλούσε για το «δράμα» του

Φωτογραφικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω των κοινωνικών δικτύων φανερώνει ότι ο ιερέας Στυλιανός ήταν αγαπητός στη νεολαία.

Ένα βίντεο το οποίο προβάλλεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρουσιάζει τον Μητροπολίτη Ταμασού με τον ιερέα Στυλιανό μετά την αποφυλάκισή του. Στο βίντεο ο ιερέας μιλά στο εκκλησίασμα για το «δράμα» που βίωσε δηλώνοντας αθώος και ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον μητροπολίτη Ησαΐα που τον αποκατέστησε.

Σχολιάζοντας το βίντεο ο μητροπολίτης Ησαΐας είπε πως μετά από την ομιλία του ιερέα τον πήρε κατ’ ιδίαν και του ανέφερε πως δεν αποκαταστάθηκε και ίσως δεν κατάλαβε καλά ποια ήταν η απόφαση που τον αφορούσε.

Πάντως όπως πληροφορείται ο “Π” πιστοί στη μητροπολιτική περιφέρεια Ταμασού, γνώριζαν τη στήριξη του μητροπολίτη Ησαΐα προς τον καταδικασθέντα ιερέα, και την επιμονή του να τον αποκαταστήσει, γιατί είχε πειστεί πως ήταν αθώος. Την ίδια άποψη με τον μητροπολίτη είχαν και αρκετοί πιστοί, οι οποίοι στήριξαν τον ιερέα και οργάνωσαν και υποδοχή του μετά την αποφυλάκισή του το 2015.

Μάλιστα οι σχετικές φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μεταξύ φωτογραφικό υλικό που βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω των κοινωνικών δικτύων φανερώνει ότι ο ιερέας Στυλιανός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία.

Που βρίσκεται ο ιερέας που κακοποιούσε σεξουαλικά την Έλενα

Συντετριμμένος από τον άδικο χαμό της Έλενας, μίλησε στην εκπομπή του ΡΙΚ “Μέρα Μεσημέρι”, ο Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Όπως ανέφερε, όλοι είναι συγκλονισμένοι από τον θάνατο της νεαρής γυναίκας, διότι την είχαν αναλάβει, είπε, μετά τη δίκη.

Ασχοληθήκαμε, ανέφερε, με το πραγματικό πρόβλημα της επιβίωσης και της θεραπείας της για τρία χρόνια, και αναλάβαμε όλα τα έξοδα της.

Ο Μητροπολίτης, είπε πως η Έλενα το τελευταίο διάστημα ένιωθε ενοχλήσεις στο στομάχι και προγραμματίστηκε ραντεβού με γιατρό ούτως ώστε να την εξετάσει, ωστόσο “δεν την προλάβαμε”, ανέφερε.

Όσον αφορά την υπόθεση, είπε πως η Εκκλησία την περίοδο που ενέκυψε το θέμα, εξάντλησε κάθε αυστηρότητα, μέσα στα επιτρεπτά από τη νομοθεσία πλαίσια εναντίον του ιερέα ο οποίος έφυγε από την κοινότητα, περιορίστηκε σε Μονή και μπήκε στην απομόνωση.

Όπως ανέφερε, ο ιερέας μέχρι σήμερα αρνείται ότι έπραξε τα όσα για τα οποία κατηγορήθηκε από το Δικαστήριο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.