Οργή για την ΑΣΕΒΕΙΑ της Γλυκερίας να εμφανιστεί για συναυλία στην Κωνσταντινούπολη

Στο επίκεντρο βρίσκεται η δημοφιλής τραγουδίστρια Γλυκερία, τις τελευταίες ώρες, μ’ αφορμή πρόθεσή της να δώσει συναυλία σήμερα στην Τουρκία.

Διχάζει η live εμφάνιση της Γλυκερίας στην Κωνσταντινούπολη εν μέσω της χριστιανικής Μεγάλης Εβδομάδας και των… πολεμικών ιαχών του Ταγίπ Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια θα δώσει τη Μεγάλη Τρίτη προγραμματισμένη συναυλία, όπως διαβάζουμε στον πασίγνωστο χώρο εκδηλώσεων της γειτονικής χώρας, το Ις Σανάτ.Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη προωθήσει την εμφάνισή της με διθυραμβικά σχόλια για την ίδια.

Την ίδια ώρα, αρκετοί χρήστες στα δικά μας social media την… περιλούζουν με καθόλου κολακευτικά κοσμητικά επίθετα για την επιλογή της να εμφανιστεί στην Τουρκία την ώρα που οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί βρίσκονται άδικα στις τουρκικές φυλακές.

Από την πλευρά της Γλυκερίας, σύμφωνα με την εφημερίδα, γίνεται λόγος για διαχωρισμό της πολιτικής με τη μουσική, τονίζοντας πως οι καλλιτέχνες δεν είναι για να χωρίζουν, αλλά για να ενώνουν τους λαούς.

“Τώρα θα τραγουδήσει στην Κωνσταντινούπολη και σε λίγες μέρες θα δώσει μια συναυλία στο Τελ Αβίβ. Οι συναυλίες αυτές κλείνονται αρκετό καιρό πριν. Όχι, βέβαια, με γνώμονα πόσο καλές ή κακές είναι οι σχέσεις της χώρας με τα άλλα κράτη”, υποστηρίζει στην εφημερίδα πηγή από το περιβάλλον της Γλυκερίας.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης έχουν ήδη προωθήσει την εμφάνισή της με διθυραμβικά σχόλια για την ίδια. Την ίδια ώρα, αρκετοί Έλληνες και Κύπριοι χρήστες του διαδικτύου, στα social media την… «πυροβολούν» με καθόλου κολακευτικά κοσμητικά επίθετα.

Μάλιστα, η πιο κάτω φωτογραφία γίνεται Viral τις τελευταίες ώρες από χρήστες του διαδικτύου:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.