Καταγγελία: Ποδοσφαιριστής έφτυσε και χαστούκισε τη χορεύτρια Νάταλι Κάτερ

Η πρώην του Δώρου Παναγίδη κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε η πρώην σύντροφος του παίκτη του «Power Of Love», Δώρου Παναγίδη.

Η Νάταλι Κάτερ και ο Δώρος Παναγίδης

Η Κύπρια χορεύτρια και προσφάτως  παρουσιάστρια στο Plus TV,  Νάταλι Κατέρ κατήγγειλε γνωστό ποδοσφαιριστή ότι την χαστούκισε.

Ο ηθοποιός Κώστας Σόμμερ με τη χορεύτρια Νάταλι Κάτερ

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στις 4:30 τα ξημερώματα το μπροστινό της αμάξι φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει. Έτσι πάτησε την κόρνα ώστε να προτρέψει τον οδηγό να προχωρήσει κανονικά. Όμως για κακή της τύχη αυτός κατέβηκε από το αμάξι του και την έφτυσε και την χαστούκισε.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της:

«Θέλω να αναφερθώ σε ένα περιστατικό που μου συνέβηκε χθες την νύχτα γυρνώντας σπίτι απ’ την δουλειά. Και αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις μπροστά σου, δεν ξέρεις τι θα σου τύχει και ναι διαπιστώνω για ακόμα μια φορά πόσο ανάρμοστοι και ανήθικοι είναι κάποιοι άνθρωποι. Κατά τις 4.30 λοιπόν πρωινές ώρες επιστρέφοντας σπίτι είχα ένα αμάξι μπροστά μου μάρκας BMW, το οποίο άλλοτε προχωρούσε πολύ αργά και άλλοτε φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να οδηγήσω σωστά και να κινδυνεύω να τρακάρω μαζί του 2-3 φορές. Σε κάποια φάση του κόρναρα γιατί δεν πήγαινε άλλο.. σταμάτησε το αμάξι, κατέβηκε και ήρθε προς το μέρος μου . Άνοιξε την πόρτα μου και με άρπαξε από τον γιακά φωνάζοντας και ζητώντας τον λόγο. Κατέβηκα κάτω και τον σκούντηξα να κάνει πίσω λέγοντας του να φύγει. Λογομαχήσαμε για λίγο, και από εκεί κατάλαβα ότι ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα σε κάποια φάση να με χαστουκίσει στο πρόσωπο και να με φτύσει. Εγώ είχα μείνει σε κατάσταση σοκ. Προχώρησε να φύγει βρίζοντας με , (you are a fuc**ng bit*h) ..μπήκα στο αμάξι μου και εγώ.. και σαν να μην ικανοποιήθηκαν τα νεύρα του, γυρνάει πίσω και κλοτσάει την πόρτα μου.

O ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΓΧΡΩΜΟΣ «ΚΥΡΙΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ και ήδη τον έχω καταγγείλει στην αστυνομία. Δεν μπορώ να δώσω τα στοιχεία του ακόμη αλλά θα γίνει και αυτό σίγουρα. Να πω ότι αυτό δεν θα μείνει έτσι και πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι δεν μπορούν να συμπεριφέρονται όπως και όποτε θέλουν. Χρόνια μας πολλά λοιπόν».

Σε κατάθεση κλήθηκε γνωστός ποδοσφαιριστής για την επίθεση στην χορεύτρια Νάταλι

Εξέλιξη προκύπτει σχετικά με την καταγγελία από την γνωστή χορεύτρια Νάταλι Κάτερ για επίθεση από γνωστό ποδοσφαιριστή σε κεντρικό δρόμο στη Λευκωσία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο γνωστός ποδοσφαιριστής κλήθηκε για κατάθεση και θα μεταβεί το απόγευμα στην Αστυνομία. Ανάλογα με το περιεχόμενο της κατάθεσης θα διαφανεί το πως θα προχωρήσουν οι έρευνες της αστυνομίας για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την καταγγελία της γνωστής χορεύτριας, τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα, ενώ επέστρεφε στο σπίτι της,  το μπροστινό της αυτοκίνητο φρέναρε απότομα με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει. Έτσι πάτησε την κόρνα ώστε να προτρέψει τον οδηγό να προχωρήσει κανονικά. Όμως για κακή της τύχη αυτός κατέβηκε από το αμάξι του και την έφτυσε και την χαστούκισε.  Όπως αναφέρει η ίδια πρόκειται για γνωστό ξένο ποδοσφαιριστή [βλέπε ιστορία πιο πάνω].

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.