Αγνώριστος ο Jim Carey σε νέα ταινία Έλληνα σκηνοθέτη

Μετά από 4 χρόνια απουσίας από τον κινηματογράφο ο Jim Carey επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σε έναν ρόλο – έκπληξη και μάλιστα η νέα του ταινία έχει δημιουργηθεί από Έλληνα σκηνοθέτη.

Η νέα ταινία λέγεται Dark Crimes (Σκοτεινά Εγκλήματα) και φέρει την υπογραφή του Έλληνα σκηνοθέτη Αλέξανδρου Αβρανά (που έχει διακριθεί σε διεθνή φεστιβάλ) και σε αυτό το φιλμ, ο νέος ρόλος του Jim Carey δεν θυμίζει κανένα από τους κωμικούς ρόλους στους οποίους είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε το χολιγουντιανό σταρ εδώ και χρόνια.

Σχεδόν αγνώριστος ο Jim υποδύεται ένα ντετέκτιβ που διερευνά μια σκοτεινή υπόθεση. Η ταινία Dark Crime αναφέρεται σε μια ιστορία που έγινε γνωστή μέσα από το άρθρο του Ντέιβιντ Γκραν με τον τίτλο “True Crime” το οποίο δημοσιεύτηκε στο New Yorker.

Το άρθρο αναφέρονταν στην περίπτωση του Γιάτσεκ Βρομπλέσκι της αστυνομίας του Βρότσλαβ στην Πολωνία, ο οποίος χρησιμοποίησε τα στοιχεία που βρήκε σε ένα αστυνομικό μυθιστόρημα προκειμένου να λύσει μια πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του συγγραφέα του βιβλίου ότι η ιστορία ήταν προϊόν μυθοπλασίας, ο Βρομπλέσκι βρήκε ανατριχιαστικές ομοιότητες ανάμεσα στις σελίδες του και στο πραγματικό έγκλημα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.