Υποψήφια «Μις Ρωσία» από μουσουλμανική επαρχία δέχεται απειλές για τη ζωή της!

«Σου αξίζει να σε μαχαιρώσουν, αφούν ντροπιάζεις την οικογένειά σου» της γράφουν στα social media οι συμπατριώτες της…


«Μπαράζ» λεκτικών επιθέσεων δέχεται το τελευταίο διάστημα μια 19χρονη καλλονή από τη Ρωσία, εξαιτίας της απόφασής της να συμμετάσχει στα καλλιστεία της χώρας της. 

Η Ντιάνα Ναγκόγιεβα είναι μία από τις 40χρονες κοπέλες που θα διαγωνιστούν σύντομα για τον τίτλο της «Μις Ρωσίας». Ωστόσο αρκετοί συμπατριώτες της από τη Δημοκρατία του Καμπαρντίνο-Μπαλκάρια, ένα ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας που κατοικείται ως επί το πλείστον από μουσουλμάνους, φαίνονται να διαφωνούν με την παρουσία της στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Σύμφωνα με την Daily Mail η νεαρή κοπέλα δέχεται αλλεπάλληλες επιθέσεις το τελευταίο διάστημα στα social media, που εστιάζουν κυρίως στο γεγονός ότι η καλλονή θα κληθεί να εμφανιστεί με μαγιό στο διαγωνισμό. Η επιλογή ενός σεμνού ολόσωμου από τη γοητευτική Ντιάνα δεν φαίνεται να ηρέμησε ιδιαίτερα τα πνεύματα, αφού πολλά άτομα από τις τοπικές κοινότητες των Καμπαρντίν και των Μπαλκάρ συνεχίζουν να τη «σφυροκοπούν» με μηνύματα μίσους που περιλαμβάνουν μέχρι και απειλές για τη ζωή της!

Ο κόσμος πρέπει να περιφρονεί αυτές τις τσούλες και να τις σκοτώνει σαν σκυλιά στα πόδια μας», έγραψε ένας χρήστης κάτω από μια φωτογραφία της νεαρής στα social media. Άλλοι χρήστες επέλεξαν να στείλουν τις απειλές τους απευθείας στην 19χρονη με προσωπικό μήνυμα. «Σου αξίζει να σε μαχαιρώσουν, αφούν ντροπιάζεις την οικογένειά σου. Ο δολοφόνος σου θα γίνει ήρωας και θα τον σέβονται όλοι» έγραψε ένας διεστραμμένος άνδρας με ψευδώνυμο στην νεαρή, ενώ ένας άλλος της «ευχήθηκε» να βρει σύντομα βασανιστικό θάνατο.

Όσο για την ίδια την κοπέλα, προτιμά να εστιάζει στην προβολή των χαρισμάτων της – που περιλαμβάνουν τη γνώση της νοηματικής γλώσσας και εξαιρετικές ικανότητες στο σκάκι – ώστε να διεκδικήσει μια καλή θεση στον διαγωνισμό. Όπως η ίδια τονίζει, δεν θέλει να αναλώνεται σε αρνητικά μηνύματα και συχνά απαντά στις απειλές με καλοσύνη και ευγένεια.

Και στη Βρετανία… ξεσάλωσαν οι μουσουλμάνες καλλονές!

Η 20χρονη Maria Mahmood, πέρασε στον ημιτελικό διαγωνισμό ομορφιάς στο Μπέρμινχαμ της Βρετανίας και τώρα θέλει να είναι υποψήφια στον τελικό φορώντας μπουρκίνι αντί μπικίνι…

Η Μαρία [πολύ… μουσουλμανικό το πρώτο της όνομα] θα είναι η πρώτη παίκτρια στην ιστορία των καλλιστείων ομορφιάς στην Αγγλία και εάν κερδίσει τον τίτλο θα διαγωνιστεί στα καλλιστεία “Μις Κόσμος” φορώντας μπούρκα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.