Η/Ο Κοντσίτα από τη Eurovision είναι φορέας του HIV

ΕΧΕΙ ΒΑΡΥ ΚΟΣΤΟΣ η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ και ο ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ

Ο τρανς νικήτρια/της του 2017 στον διαγωνισμό της Eurovision, Κοντσίτα Βουρστ, προχώρησε σε μια αποκάλυψη μέσω μιας ανάρτησής της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

H τραγουδίστρια με τα μούσια που τότε είχε προκαλέσει ποίκιλα σχόλια λόγω της εμφάνισής της ανακοίνωσε στους θαυμαστές της μέσω Instagram πως είναι φορέας του ιού HIV.

Αν και όπως ανέφερε είναι χρόνια φορέας του ιού, η ίδια αποκάλυψε τώρα το πρόβλημα υγείας της, επειδή δέχεται απειλές από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίο φέρεται να είναι και αυτός που της μετέδωσε τον ιό.

«Σήμερα ήρθε η μέρα από την οποία θα απελευθερωθώ από ένα σπαθί το οποίο κουβαλάω: Είμαι θετική στον ιό HIV, μπορεί πολλούς από εσάς να μην τους ενδιαφέρει αλλά αναγκάζομαι να το πω διότι ένας πρώην φίλος απειλεί να βγάλει δημόσια αυτά τα προσωπικά ιατρικά μου στοιχεία» έγραψε στην ανάρτηση της.

Στην μακροσκελή ανακοίνωσή της, ίδια μεταξύ προσπάθησε να καθησυχάσει τους φαν της λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία της.

«Ελπίζω να δώσω κουράγιο και να κάνω ακόμη ένα βήμα ενάντια στον στιγματισμό των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί… Οι πληροφορίες για την κατάσταση μου μπορεί να είναι νέες για εσάς αλλά για μένα δεν είναι. Είμαι καλά στην υγεία μου, πιο δυνατή και πιο δραστήρια από τότε, καθώς λαμβάνω την αγωγή μου από τότε που έγινε η διάγνωση και ο ιός δεν ανιχνεύεται πλέον στο αίμα μου».

Να σημειωθεί πως η… αρσενικιά Κοντσίτα Βουρστ είχε εκπροσωπήσει την Αυστρία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2014 και είχε κερδίσει την πρώτη θέση με το τραγούδι Rise Like a Phoenix.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.