Δολοφονία στο Στρόβολο – Ύποπτος και ο 15χρονος θετός γιός τους

Η άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στην οικία του ζεύγους στον Στρόβολο. Το ζεύγος έφερε τραύματα από μαχαίρι και η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Για την υπόθεση ανακρίνεται ο 15χρονος γιος του ζεύγους στην παρουσία ψυχολόγων.  

Μυστήριο καλύπτει τη δολοφονία που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στο Στρόβολο, καθώς τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν έδειξαν οποιαδήποτε παραβίαση των εισόδων της οικίας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 60χρονος Γιώργος Χατζηγεωργίου και η 59χρονη σύζυγος του Ντίνα [φωτο] βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο της οικίας τους. Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι η αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια αφού τα θύματα φέρουν τραύματα από μαχαίρι. Ο 60χρονος εργαζόταν στο English school και η σύζυγος του στην κεντρική τράπεζα.

Το όπλο του φόνου

Καθοριστικής σημασίας κρίνεται για την αστυνομία ο εντοπισμός του φονικού όπλου, το οποίο όπως όλα δείχνουν είναι μαχαίρι γι’ αυτό τα μέλη της αστυνομίας χτενίζουν την περιοχή με την ελπίδα ότι θα εντοπιστεί.

Ωστόσο παρά τις εξονυχιστικές έρευνες το μαχαίρι δεν εντοπίστηκε ούτε στην οικία του ζεύγους, ούτε σε κάδους ούτε σε παρακείμενα χωράφια.

Η μαρτυρία του 15χρονου

Σημαντική είναι η κατάθεση που αναμένεται ότι θα δώσει ο 15χρονος γιος της οικογένειας, ο οποίος με βάση τα όσα ισχυρίστηκε το πρωί στους ανακριτές μίλησε με τους δράστες οι οποίοι ήταν όπως είπε, κουκουλοφόροι και του είπαν να μην φοβάται γιατί δεν θα του έκαναν κακό.

Οι ισχυρισμοί του 15χρονου προκαλούν ερωτηματικά, αφού αντικρούεται με το γεγονός ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης στην οικία του άτυχου ζεύγους. Ως εκ τούτου η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Ο 15χρονος γιος του ζεύγους, ανακρίνεται από το πρωί στην παρουσία ψυχολόγων.  

One thought on “Δολοφονία στο Στρόβολο – Ύποπτος και ο 15χρονος θετός γιός τους

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.