Κύπρος: Έσφαξαν ζευγάρι μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για το νέο φονικό που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Στρόβολο.

Νεκροί από το στυγερό έγκλημα ζεύγος Ελληνοκυπρίων καθηγητών [σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η σύζυγος εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα] 60 ετών ο άντρας και 59 η γυναίκα. Το 15χρονο υιοθετημένο παιδί του ζευγαριού μπόρεσε να διαφύγει. Έτρεξε σε γειτονικό σπίτι και ανέφερε σε κατάσταση πανικού τι συνέβη.

Το στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε στην οικία του ζεύγους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύο πρόσωπα φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στην οικία τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες εντός της οικίας βρισκόταν και το 15χρονο παιδί του ζεύγους. Ο 15χρονος μετά το άγριο φονικό έτρεξε εκτός της οικίας, ενημέρωσε τους γείτονες, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που απέκλεισαν τη σκηνή και διεξάγουν έρευνες. Ανάμεσα στα σενάρια που εξετάζουν οι ανακριτές της υπόθεσης είναι και αυτό της ληστείας πριν οι άγνωστοι δράστες δολοφονήσουν το ζεύγος, ενώ την ίδια ώρα παραμένουν ανοιχτά και άλλα ενδεχόμενα.

Το στυγερό έγκλημα έλαβε χώρα στην καρδιά του Στροβόλου, σε πάροδο της Περικλέους παρά τα φώτα του Κώστα Θεοδώρου. Πρόκειται για μια πολυσύχναστη λεωφόρο η οποία καλύπτεται από διάφορες επιχειρήσεις με κάμερες ασφαλείας και ως εκ τούτου οι ανακριτές αναμένεται να ψάξουν και τα κλειστά κυκλώματα αυτών των επιχειρήσεων.

«Μην φοβάσαι..»

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχει ενώπιον της η Αστυνομία το παιδί φαίνεται να αντίκρισε τους δράστες ο οποίοι φαίνεται να του είπαν ότι δεν θα του κάνουν κακό ενώ όπως φαίνεται του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα τον πειράξουν. Νέα στοιχεία δεν αποκλείουν να πρόκειται για προσωπικές διαφορές, χωρίς να αποκλείεται το οτιδήποτε.

Ξεκληρίστηκε οικογένεια

Είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια στην Κύπρο, αφού μια ολόκληρη οικογένεια ξεκληρίστηκε και όχι μόνο αυτό αλλά το παιδί είδε τους ίδιους τους γονείς του νεκρούς στο σπίτι.

Εξάλλου πρόσωπα που τους γνώριζαν περιγράφουν τους γονείς του παιδιού ως φιλήσυχους και καλούς ανθρώπους και δεν είχαν προστριβές με οποιονδήποτε. Όσον αφορά το 15χρονο γιο τους όταν εντοπίστηκε στο σημείο από μέλη της Αστυνομίας μεταφέρθηκε σε αστυνομικό σταθμό όπου έδωσε την πρώτη του κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονο ήταν μοναχοπαίδι και είχε υιοθετηθεί από το άτυχο ζεύγος.

One thought on “Κύπρος: Έσφαξαν ζευγάρι μπροστά στο ανήλικο παιδί του

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.