Αποκαλύφθηκε σε δίκη μαγικό του Κόπερφιλντ

Ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ αναγκάστηκε να αποκαλύψει στο δικαστήριο πως κάνει ένα του μαγικό μετά από αγωγή που δέχτηκε από Βρετανό λόγω τραυματισμού.

Στο δικαστήριο έκανε την αποκάλυψη ο παραγωγός των σόου του μάγου, ο οποίος εξήγησε στον δικαστή τι γίνεται στο «μαγικό» με την εξαφάνιση δώδεκα θεατών από την σκηνή.

Ο ίδιος λοιπόν αποκάλυψε πως εργαζόμενοι του σόου οδηγούν γρήγορα τους επιλαχόντες θεατές σε συγκεκριμένους χώρους πίσω από κουρτίνες, μέσα σε μυστικά σκοτεινά δρομάκια και στο τέλος μέσα από μία κουζίνα, έτσι ώστε να φτάσουν γρήγορα στο πίσω μέρος του χώρου και να εμφανιστούν και πάλι.

Σε αυτό, λοιπόν, το μαγικό τραυματίστηκε ο 58χρονος άνδρας ο οποίος κι «έσυρε» σε δίκη τον Κόπερφιλντ, επειδή η πτώση του, του στοίχισε 400.000 δολάρια για να επανέλθει.

Παρ’ότι σύμφωνα με την Daily Mail, οι δικηγόροι του προσπάθησαν να πείσουν τους δικαστές ώστε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τελικά δεν τα κατάφεραν κι έτσι αποκαλύφθηκε το μυστικό τους.

Από την μία πλευρά, λοιπόν, ο δικηγόρος του 58χρονου ανέφερε πως ο πελάτης του «σε καμία περίπτωση δεν γνώριζε τι θα κάνουν πριν ξεκινήσει η συμμετοχή του σε αυτή την ψευδαίσθηση» προσθέτοντας πως τον ανάγκασαν να περάσει από ένα σημείο όπου έκαναν εργασίες. Ωστόσο ο δικηγόρος του Κόπερφιλντ ισχυρίζεται πως ο συμμετέχων δεν γλίστρησε, αλλά παραπάτησε.

Η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ο 58χρονος και η σύζυγός του απαιτούν από τον μάγο αποζημίωση -άγνωστο πόσο- για αμέλεια.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.