Δήλωση-Αποκάλυψη: «Εμείς έχουμε τις ομορφότερες πουτάνες»!!!

Ο Πούτιν αποθέωσε τις Ρωσίδες ιερόδουλες στον Τραμπ…

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν φέρεται να έπλεξε το εγκώμιο των ρωσίδων ιερόδουλων στον Ντόναλντ Τραμπ.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από υπομνήματα, στα οποία ο πρώην διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ κατέγραψε συζητήσεις που είχε πέρυσι με τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Έχουμε ορισμένες από τις ομορφότερες πόρνες του κόσμου», φέρεται να είπε ο Πούτιν στον Τραμπ, σύμφωνα με το 15σέλιδο ντοκουμέντο, όπως μεταδίδουν το AP και το CNN.

Ο Τραμπ δεν είπε πότε και με ποια αφορμή του τα είπε αυτά ο Πούτιν, γράφει ο Κόμεϊ.

Αντίγραφα από τα υπομνήματα του πρώην διευθυντή του FBI

Τα υπομνήματα του Κόμεϊ -αποσπάσματα των οποίων είναι λογοκριμένα- παραδόθηκαν χθες (Πέμπτη) από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σε τρεις επιτροπές της Βουλής των Αντιπροσώπων και περιλαμβάνουν σημειώσεις του πρώην διευθυντή του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών λίγες εβδομάδες πριν την αποπομπή του από τον Τραμπ. Περιέχουν λεπτομέρειες για τις συναντήσεις του με τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο. Σε μια απ’ αυτές στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη έφθασε η κουβέντα στο φάκελο Βρετανού πρώην πράκτορα, που αναφερόταν λεπτομερώς σε ένα βράδυ του 2013, όταν ο Τραμπ φέρεται να είχε προσλάβει πόρνες σε ξενοδοχείο της Μόσχας, για να ουρήσουν στο κρεβάτι που είχε κοιμηθεί παλαιότερα το ζεύγος Ομπάμα. Ο Τραμπ χαρακτήρισε «ανοησίες» τις καταγγελίες.

Σε μια άλλη συνάντηση στο Λευκό Οίκο ο Κόμεϊ λέει ότι τον ρώτησε ο Τραμπ κατά πόσον θα του ήταν αφοσιωμένος. Και σε μια κατ’ ιδίαν συζήτηση στο Οβάλ Γραφείο τον Ιανουάριο του 2017, του ζήτησε να σταματήσει την έρευνα κατά του τότε συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας, Μάικλ Φλιν. Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε, κατά τον Κόμεϊ, πως ο Φλιν «έχει σοβαρά προβλήματα ως προς την κρίση του», κάτι που ακολούθησε την πληροφορία ότι αργούσε ένα συγχαρητήριο τηλεφώνημα από κάποιον ξένο ηγέτη. Λίγες μέρες αργότερα ο προσωπάρχης του Τραμπ φέρεται να ρώτησε τον Κόμεϊ αν παρακολουθούσε το FBI τις τηλεφωνικές επικοινωνίες του Τραμπ.

Η αντίδραση του Τραμπ

This combination photo shows President Donald Trump speaking during a roundtable discussion on tax policy in White Sulphur Springs, W.Va., on April 5, 2018, left, and former FBI director James Comey speaking during a Senate Intelligence Committee hearing on Capitol Hill in Washington on June 8, 2017. Trump fired off a series of tweets ahead of Comey’s first interview on his book, “A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership,” which offers his version of the events surrounding his firing as FBI director by Trump.

Ο Τραμπ απάντησε – ως συνήθως – μέσω Twitter ότι οι σημειώσεις του Κόμεϊ αποδεικνύουν μεταξύ άλλων πως δεν υπήρξε καμία συμπαιγνία με τη Ρωσία και καμία παρακώλυση των ερευνών:

«Τα υπομνήματα του Τζέιμς Κόμι μόλις αποκαλύφθηκαν και δείχνουν καθαρά ότι δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΡΑΞΗ και ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΩΛΥΣΗ. Επίσης, διέρρευσε διαβαθμισμένες πληροφορίες. ΟΥΑΟΥ! Θα συνεχιστεί το Κυνήγι Μαγισσών;»

Μεγάλο μέρος του περιεχομένου των υπομνημάτων του Κόμεϊ συμπεριλήφθηκε στο βιβλίο του, που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα και παρουσιάζει τον Τραμπ σαν «νονό της μαφίας», που απαιτεί προσωπική πίστη πάνω και πέρα από τον νόμο κι ελάχιστα τον ενδιαφέρει η ηθική ή η αλήθεια.

Το περιεχόμενο του βιβλίου προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Προέδρου και των Ρεπουμπλικάνων.

One thought on “Δήλωση-Αποκάλυψη: «Εμείς έχουμε τις ομορφότερες πουτάνες»!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.