Μίσος για τον καθηγητή από τον δράστη του διπλού φονικού στο Στρόβολο

Νέα κατάθεση σήμερα από τον 15χρονο θετό γιο τους Ρωσικής καταγωγής.

Πέρασαν ήδη δυο ημέρες από το στυγερό έγκλημα που έχει συγκλονίσει την Κύπρο, την δολοφονία του ζεύγους στο προάστιο της Λευκωσίας Στρόβολος και η Αστυνομία βρίσκεται σε στάση αναμονής για τον ή τους δράστες του φόνου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης δεν κρύβεται επαγγελματίας εκτελεστής.

Η αστυνομία δεν έλαβε κατάθεση χθες από τον 15χρονο γιο του ζευγαριού καθώς περιμένει τα αποτελέσματα κάποιων εξετάσεων.

Ούτε σήμερα δεν μπόρεσε να λάβει κατάθεση, η αστυνομία, από τον 15χρονο γιο του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στο Στρόβολο της Λευκωσίας. 

Όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, η κατάθεση από τον ανήλικο δεν λήφθηκε χθες καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα κάποιων επιστημονικών εξετάσεων σε σχέση με τεκμήρια που εντοπίστηκαν στο σπίτι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή της βρίσκεται υλικό από κάμερες.

Χθες έγινε ανίχνευση του χώρου γύρω από το σπίτι με σκύλους και ειδικούς αστυνομικούς σε θέματα εγκληματολογικής έρευνας, χωρίς να εντοπιστεί τίποτα.

Η έρευνα σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές επικεντρώνεται εντός του σπιτιού καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη διαφυγής των δραστών. Δηλαδή δεν υπήρξαν κηλίδες αίματος, πατημασιές, πληροφορίες για αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα που να προσέγγισε το σπίτι την ώρα της δολοφονίας. Κάποια ματωμένα ρούχα και άλλα τεκμήρια εντός του σπιτιού τυγχάνουν αξιολόγησης.

Δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα θανάτου

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ώρα θανάτου ώστε να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός του ανήλικου, ότι η δολοφονία συνέβη περίπου στη 1:00 με 1:30 τα ξημερώματα. Το αρχικό εύρος του χρόνου θανάτου που έδωσε η ιατροδικαστής δεν είναι ιδιαιτέρως βοηθητικό καθώς καλύπτει πολλές ώρες.

Οι ειδικοί θεωρούν ότι ο δράστης ή οι δράστες μισούσαν τον καθηγητή 

Οι ειδικοί σε θέματα διερεύνησης εγκλημάτων θεωρούν πως ο δράστης ή οι δράστες έτρεφαν μίσος για τον 60χρονο καθηγητή Γιώργο Χατζηγεωργίου, και αυτό καθίσταται σαφές από τις 26 μαχαιριές στο σώμα του. Μαχαιριές που κάποιες εξ αυτών φαίνεται να έγιναν όταν δεν ήταν σε θέση καν να αντιδράσει είτε γιατί εξέπνεε είτε γιατί είχε ήδη εκπνεύσει. Οι 9 μαχαιριές στο σώμα της 59χρονης Ντίνας Σεργίου, δείχνουν σαφώς θυμό αλλά όχι στον βαθμό που αυτός εκδηλώθηκε στο σύζυγο της.

Κάθε ενδεχόμενο εξετάζουν οι αρχές 

Η αστυνομία αν και έχει σαφή κατεύθυνση εξετάζει και κάθε άλλο ενδεχόμενο όσο απίθανο και αν φαίνεται. Δεν αφήνονται αδιερεύνητες ούτε καν οι φήμες που δεν φαίνεται να εδράζονται σε κάποια στοιχεία. Όπως ανέφερε αστυνομική πηγή, «σε μια τέτοια υπόθεση δεν επιτρέπεται να γίνουν λάθη ή να υπάρξουν παραλείψεις».

>>> Σε αντιφάσεις έπεσε ο 15χρονος γιος του ζευγαριού που δολοφονήθηκε στην Κύπρο

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.