Φονικό Στροβόλου: Βρέθηκε το μαχαίρι ρούχα και συνεργός

Συνελήφθη ο αδερφός και η συμβία του 33χρονου Τζιωνή

Λοΐζος Τζιωνής, κατηγορούμενος για το διπλό φονικό στο Στρόβολο Λευκωσίας.

Ομολογία-σοκ χθες από τον 33χρονο Λοΐζο Τζιωνή για το διπλό φονικό στον Στρόβολο. Κατονόμασε τον αδελφό του ως το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος Γιώργο Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου. Ο ίδιος δεν αναλαμβάνει ευθύνη ούτε και παραδέχεται ότι έλαβε μέρος στη δολοφονία. Η Αστυνομία προχώρησε ψες στη σύλληψη του αδελφού του, καθώς και της συμβίας του 33χρονου, για να διαπιστωθεί κατά πόσο έπαιξε κάποιο ρόλο στο έγκλημα.

Σε πολύωρη κατάθεσή του στους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο 33χρονος μίλησε για πολλά και προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς για το τι συνέβη τη νύχτα της 19ης Απριλίου στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο. Ο 33χρονος κατονομάζει τον αδελφό του ως το πρόσωπο που διέπραξε το έγκλημα και ομολόγησε ότι πήγαν στο σπίτι με σκοπό την κλοπή. Ωστόσο, φαίνεται ότι ο Χατζηγεωργίου τους πήρε είδηση και έτσι συνέβη το μακελειό.

Ο 33χρονος Λοϊζος Τζιωνής, που αρχικώς είχε παρουσιαστεί ως «παράπλευρη» σύλληψη, παραδέχθηκε πως εμπλέκεται στο μακελειό. 

Η χθεσινή μέρα έφερε τα πάνω κάτω στις έρευνες για τον διπλό φόνο στην οδό Ζαλόγγου στο Στρόβολο. Ο 33χρονος Λοϊζος Τζιωνής, που αρχικώς είχε παρουσιαστεί ως «παράπλευρη» σύλληψη, παραδέχθηκε πως εμπλέκεται στο μακελειό στη οικία Χατζηγεωργίου, και κάτω από την πίεση των ανακριτών υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το φονικό μαχαίρι αλλά και τα ματωμένα ρούχα. 

Όσον αφορά τα ρούχα τα οποία είναι γεμάτα αίμα, ο συλληφθείς υποστηρίζει ότι είναι μεν δικά του αλλά τα φορούσε το βράδυ του φόνου ο αδελφός του.

Νωρίτερα τον αναγνώρισε ο 15χρονος γιος των δύο θυμάτων, ως τον άνθρωπο που βρέθηκε πάνω από το κρεβάτι του και στη συνέχεια με δεύτερο άτομο τον κλείδωσαν στο κελάρι. Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα τα κίνητρα αλλά και οι συνθήκες που οδήγησαν στο λουτρό αίματος στο υπνοδωμάτιο των δύο θυμάτων. 

>>> Δολοφονία στον Στρόβολο: Ο βασικός ύποπτος βρίσκεται στο κάδρο

One thought on “Φονικό Στροβόλου: Βρέθηκε το μαχαίρι ρούχα και συνεργός

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.