Με πενιχρή, δυστυχώς, συμμετοχή Ε/Κ οι δημοτικές εκλογές στο Λονδίνο στις 3 Μαΐου

Ή βρετανίδα Πρωθυπουργός Theresa May πλαισιωμένη μεταξύ άλλων από τους υποψήφιους συμπατριώτες μας στις δημοτικές εκλογές της 3ης Μαΐου εκπροσωπόντας το Συντηρητικό κόμμα στο Enfield, Ελένη Κακουρή, Μαρία Αλεξάνδρου (Ζαβρού), Στέφανο Ιωάννου και την Πρόεδρο του Συντηρητικού κόμματος Enfield – Southgate Andre Chris. Ανάμεσα στούς Συντηρητικούς υποψήφιους για την ίδια δημαρχία περιλαμβάνονται επίσης οι ομογενείς Μαρίνα Σάββα, Alessandro Ionas Georgiou και Garry Kousoulou.

Το Σάββατο ή Bρετανίδα Πρωθυπουργός Theresa May βρέθηκε στο Εnfield [βόρειο προάστιο του Λονδίνου] για ενίσχυση της προεκλογικής εκστρατείας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του Συντηρητικού κόμματος στη δημαρχία της κοινότητας που θα διεξαχθούν σε ολόκληρο το Λονδίνο την Πέμπτη 3 Μαΐου.

Οι συμπατριώτες μας υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με την Πρωθυπουργό της Βρετανίας.

Στο μεταξύ μεγάλη κινητικότητα παρατηρείται και στο Chipping Barnet, βουλευτική έδρα της φιλοκύπριας βουλευτού Theresa Villiers, με τη συμμετοχή του πρώην Υπουργού τοπικής Αυτοδιοίκησης και Προέδρου του οργανισμού “Συντηρητικοί Φίλοι του Ισραήλ” Eric Pickles, του ηγέτη της δημαρχίας Barnet που ελέγχεται από τους Συντηρητικούς Richard Cornelius και εκπροσώπων διαφόρων κοινοτήτων από την Ινδία, το Ιράν, την Κίνα και από την Εβραϊκή κοινότητα.

Στιγμιότυπο απο την προεκλογική εκστρατεία στο Barnet. Από αριστερά: Νίκος Σαββίδης, η Theresa Villiers, o Εric Pickles, o Δώρος Παρτασίδης, ο Richard Cornelius και ο Roberto Weeden-Sanz.

Οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση στους ομογενείς όπως έστω και την δωδεκάτη δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους να βοηθήσουν τους υποψήφιους συμπατριώτες μας με την καθιερωμένη ψηφοθηρία, διανομή φυλλαδίων και άλλου ενημερωτικού υλικού και στις 3 Μαΐου να πάνε στις κάλπες να ψηφίσουν.

Η ΛΙΣΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΙΟΥ 2018 
ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΑΡΟΙΚΙΑ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.