Βρετανίδα μητέρα τριών παιδιών μιλάει για τον εθισμό της στο σεξ

«Έκανα σεξ πέντε φορές την ημέρα και δεν ήταν αρκετό…», δήλωσε η 37χρονη Ρεμπέκα στο BBC.

Πόσο εθισμένη στο σεξ μπορεί να είναι μία μητέρα τριών παιδιών; Για την 37χρονη Ρεμπέκα Μπάρκερ [Rebecca Parker] από τη Βρετανία, το να κάνει σεξ πέντε φορές την ημέρα, δεν της ήταν αρκετό…

ORGASM-Woman’s hand squeezing bed sheet

Το πρόβλημα της χτύπησε την… πόρτα το 2014. Κι όταν συνειδητοποίησε τον βαθμό εξάρτησής της από την ηδονή, τότε ζήτησε την βοήθεια των ειδικών.

Για την Βρετανή μητέρα, το πρόβλημά της ήταν καταστροφικό για τη σχέση με ον σύντροφο της αλλά και για τη ζωή της γενικότερα. 

«Το χειρότερο ήταν να κάνω σεξ πέντε φορές την ημέρα και να μην μου φθάνει …Ο εθισμός μου στο σεξ ήταν αυτός που με καθοδηγούσε και με έστελνε στο κρεβάτι με τον σύντροφό μου», όπως υποστηρίζει η Ρεμπέκα σε συνέντευξή της στο BBC. 

«Ήταν κυριολεκτικά το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν μόλις ξυπνήσω το πρωί,απλώς δεν μπορούσα να το ξεπεράσω», δήλωσε η 37χρονη μητέρα από το North Yorkshire.

«Ένιωθα ότι όλα μου θυμίζουν το σεξ. Νομίζω ότι είχα κατάθλιψη και έλλειψη σεροτονίνης. Ένιωσα ότι όλο το σώμα μου λαχταρούσε την ηδονή… Έκανα σεξ και και αφότου τελείωνε η ερωτική πράξη, ήθελα ξανά και ξανά». 

«Έγινα κάτι σαν ερημίτης, έμενα στο σπίτι επειδή αισθανόμουν ντροπή ότι ήταν το μόνο που θα μπορούσα να σκεφτώ. Αν και κανείς δεν μπορούσε να διαβάσει το μυαλό μου, εξακολουθούσα να αισθάνομαι πολύ άβολα όταν ήμουν με άλλους ανθρώπους». 

Rebecca and Booth

Η εξάρτησή της από το σεξ προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στη σχέση της. Αν και αρχικά ο σύντροφός της απολάμβανε την προσοχή που του έδινε, στη συνέχεια τον κούρασε.

«Στην αρχή ήταν καλός μαζί μου, αλλά μετά δεν μπορούσε να το καταλάβει. Μετά από μερικούς μήνες άρχισε να με ρωτάει γιατί συμβαίνει αυτό».

Τον Νοέμβριο του 2014, η Ρεμπέκα «χρειάστηκε ένα διάλειμμα» από τη σχέση της και πήγε να μείνει με τη μητέρα της.

«Όταν έφυγα, είπα στον σύντροφό μου ότι έπρεπε να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Κι αυτός το δέχθηκε».

«Ήμουν υπό τη φροντίδα ενός ψυχίατρου», δήλωσε. 

Η Μπάρκερ διαγνώστηκε με κατάθλιψη το 2012 μετά τη γέννηση του τρίτου παιδιού της. Το 2014 άλλαζε συνεχώς θέσεις εργασίας, χώρισε με το σύντροφό της και στη συνέχεια μετακόμισε στη Γαλλία.

«Έκανα πολλές αλλαγές στον τρόπο ζωής για να ξεπεράσω την κατάθλιψη και τον εθισμό στο σεξ», όπως επισημαίνει.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC, το 91% των ατόμων που ζητούν βοήθεια από τους ειδικούς για να απεξαρτηθούν από το σεξ,είναι άνδρες. Το 31% είναι ηλικίας 26 έως 35 ετών, το 1% κάτω των 16 ετών και το 8% άνω των 55 ετών.

Μίνα Αγγελίνη

Πηγή: BBC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.