Κομμάτια έκαναν τις ρουλέτες στις Βρετανικές Βάσεις

Αποφασισμένη να πατάξει τον παράνομο τζόγο στις περιοχές που βρίσκονται υπό την κυριότητα της, δηλώνει η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων Ακρωτηρίου , η οποία προχώρησε σήμερα στην καταστροφή εξοπλισμού παράνομων καζίνο, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Όπως αναφέρει σημερινή ανακοίνωση των ΒΒ, οι επιχειρήσεις που έγιναν τα τελευταία χρόνια σε παράνομα υποστατικά, κυρίως στις κοινότητες Τραχώνι και Ύψωνα, είχαν σαν αποτέλεσμα την κατάσχεση εξοπλισμού όπως ρουλέτες, τραπέζια black jack, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κ.α.

Η σημερινή καταστροφή αποτελεί προειδοποίηση προς όσους σχετίζονται με τον παράνομο τζόγο, δήλωσε ο  Επικεφαλής της Αστυνομίας Ακρωτηρίου, Nigel Avron, προσθέτοντας πως το εύρος των επιχειρήσεων αποδεικνύεται μέσα από το γεγονός ότι χρειάστηκε μια μεγάλη αποθήκη για φύλαξη του εξοπλισμού που σήμερα καταστράφηκε.

Η δε αξία του εξοπλισμού είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, προσθέτει, υποδεικνύοντας ότι ένα πλήρως εξοπλισμένο τραπέζι ρουλέτας κοστίζει περίπου 10 χιλιάδες ευρώ και έχουν κατασχεθεί πολλά τέτοια τραπέζια.

“Επιπρόσθετα, εάν λάβουμε υπόψη το οικονομικό πλήγμα που υφίστανται οι ιδιοκτήτες με το κλείσιμο των υποστατικών και τη στέρηση εσόδων από τις δραστηριότητες αυτές, τότε αντιλαμβάνεστε ότι ο   αντίκτυπος γι’ αυτούς είναι τεράστιος”, προσθέτει.

Διαμηνύει τέλος ότι “η Αστυνομία των Βάσεων θα επιδείξει μηδενική ανοχή και θα συνεχίσει τις επιχειρήσεις, σε συνεργασία με την Αστυνομία Κύπρου, για την εξάλειψη αυτής της μορφής παρανομιών”.

ΚΥΠΕ 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.