Η Φουρέιρα ποζάρει με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας σχηματίζοντας τον αετό!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Από χθες μια φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας, Eugent Bushpepa και η Ελένη Φουρέιρα πόζαραν στα παρασκήνια των προβών της Eurovision, σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό, το σύμβολο της γειτονικής χώρας.

Τη φωτογραφία ανέβασε στην επίσημη σελίδα του στο Instagram o Eugent Bushpepa. «Θα φωτίσει κυριολεκτικά τη σκηνή της Eurovision!!! Φουρέιρα, ροκ κορίτσι!!», έγραψε στο σχόλιό του ο Αλβανός τραγουδιστής.

«Όλοι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα, ότι ο αετός είναι ένα εθνικιστικό σύμβολο, κυρίως, της Αλβανίας, όπου έχει να κάνει με τη μεγάλη ιδέα που έχουν οι εθνικιστές. Η Ελένη φαντάζομαι ότι δεν το γνώριζε όλο αυτό. Γιατί έχει γίνει ντόρος… (…)» σχολίασαν στο πρωινό του ΑΝΤ1 και η Αφροδίτη Γραμμέλη συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι η Ελένη θέλει να πει ότι δεν είμαι από το Μεξικό».

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει μιλήσει ουκ ολίγες φορές ανοιχτά για την καταγωγή της, αλλά και τη χώρα της που τόσο αγαπά.

Ραχήλ για Φουρέιρα: Mεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων σχημάτισε τον «αλβανικό αετό»

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή [αριστερά], μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, στην Ελένη Φουρέιρα, τονίζοντας ότι σχημάτισε τον αλβανικό «αετό» παρά το γεγονός ότι εκπροσωπεί ένα ελληνικό κράτος και συγκεκριμένα την Κυπριακή Δημοκρατία….

«Εδώ η εκπρόσωπος της Κύπρου Αλβανίδα μεγαλωμένη με λεφτά των Ελλήνων και φιλοξενούμενη στην χώρα που της έδωσε απλόχερα και ισότιμα με τα ελληνόπουλα ψωμί, παιδεία, ελευθερία με τον εκπρόσωπο πατριώτη της εκπρόσωπο της Αλβανίας στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, Eugent Bushpepa, να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό» έγραψε η Ραχήλ Μακρή.

Μάλιστα τόνισε ότι: «Ο εκπρόσωπος της Αλβανίας χρησιμοποίησε το δεξί του χέρι και η γνωστή τραγουδίστρια το αριστερό, και έτσι από κοινού σχημάτισαν το σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού.

Για τους αμαθείς Έλληνες το σήμα αυτό σήμα του αλβανικού αλυτρωτισμού μιλά για προσάρτηση ελληνικού έδαφους στην Αλβανία και Αλβανικές διεκδικήσεις τύπου Σκοπίων, από διαχρονικά και ιστορικά συμμάχους των Τούρκων.

Δεν φταίνε αυτοί. Εσείς φταίτε.

Οι Κύπριοι Κύπρια νεαρά τραγουδίστρια δεν είχατε και επιλέξατε την κυρία;»

“Άρες μάρες Κουκουνάρες” Η απάντηση του ΡΙΚ για την επίμαχη φωτογραφία της Φουρέιρα και τον αλβανικό αετό

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με την κίνηση της Ελένης Φουρέιρα να σχηματίσει με τα χέρια της μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision, Eugent Bushepa, τον αλβανικό αετό, το ΡΙΚ τοποθετήθηκε μέσω εκπροσώπου του, ο οποίος ανέφερε τα εξής:

  «Το ΡΙΚ είναι στη Λισαβόνα για ένα μουσικό διαγωνισμό. Δεν ασχολείται με παραφιλολογίες και οτιδήποτε άλλο εκτός ουσίας. Πρόκειται για ένα μουσικό διαγωνισμό και η Ελένη κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.