ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ: «Εάν επαναρχίσουν οι συνομιλίες, να γίνουν σε διαφορετική βάση»

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι οι συνομιλίες, αν θα διεξαχθούν, θα πρέπει να διεξαχθούν σε μια βάση εντελώς διαφορετική από αυτήν που γίνονται σήμερα, δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη», Ελένη Θεοχάρους, έπειτα από συνάντηση που είχε το πρωί, στο Προεδρικό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, με την οποία ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών του Προέδρου με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Παράλληλα η κ. Θεοχάρους ανέφερε πως «αναγνωρίζουμε τις δυσχέρειες οι οποίες απειλούν την Κύπρο αυτή τη στιγμή, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος αυτή τη στιγμή και ελπίζουμε ότι θα αντιμετωπιστούν από τον Πρόεδρο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Η Πρόεδρος του Κινήματος «Αλληλεγγύη» χαρακτήρισε πολύ εποικοδομητική τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και είπε πως την ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις «όσον αφορά τα ζητήματα που προέκυψαν μετά το δείπνο και το ενδεχόμενο επανέναρξης των συνομιλιών, καθώς επίσης και την πρόσφατη πολεμική που έχει εκδηλωθεί τόσο εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας όσο και αναφορικά με τη δήλωση Ακιντζί για την αποδοχή του ανύπαρκτου ή υπαρκτού ή ξεκάθαρου πλαισίου Γκουτέρες, ως ενδιάμεσου στρατηγικού πλαισίου λύσης του κυπριακού προβλήματος».

«Ανέπτυξα στον Πρόεδρο τις απόψεις μου, άκουσα τις δικές του», είπε η κ. Θεοχάρους, σημειώνοντας πως «εμείς είχαμε εκφράσει τη διαφωνία μας από το Κραν Μοντάνα».

ΚΥΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.