Κι όμως, για αυτό το ξεσκισμένο τζιν των $168 υπάρχει λίστα αναμονής…

Το τζιν παντελόνι παραμένει μια διαχρονική αξία. Μπορεί να φορεθεί παντού. Από τη βόλτα, την παραλία, μέχρι και τις επίσημες εμφανίσεις, ανάλογα φυσικά με τα αξεσουάρ.

Την περασμένη σεζόν, είχαμε μείνει άναυδοι βλέποντας τον νέο σχεδιαστή Thibaut να λανσάρει ένα τζιν παντελόνι που δεν το λες και συνηθισμένο, στην εβδομάδα μόδας του Τόκιο. Φυσικά, το διαδίκτυο έχασε την ψυχραιμία του και έκραξε τον σχεδιαστή.

Βλέποντας, όμως, το σάλο που προκλήθηκε από το συγκεκριμένο παντελόνι, η εταιρεία Carmar Denim, με έδρα το Λος Άντζελες, δημιούργησε τη δική της εκδοχή (δεν κατέβαλε και μεγάλη προσπάθεια, εδώ που τα λέμε) και έφτιαξε ένα παντελόνι που είναι ήδη sold out!. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά αυτό το παντελόνι τζιν, στο οποίο έχουν διασωθεί μόνο οι ραφές, κάνει 168 δολάρια και έχει λίστα αναμονής για όσους θέλουν να το αγοράσουν.

Αν αναρωτιέστε ποιός ακριβώς μπορεί να αγοράζει αυτά τα παντελόνια τζιν και πού ακριβώς τα φοράει, δεν είστε οι μόνοι. Μη φοβάστε, την απάντηση έχει ήδη η εταιρεία που ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες για να αποδείξει ότι αυτό το τζιν (ή η απουσία τζιν) μπορεί να φορεθεί σε μια πληθώρα κοινωνικών καταστάσεων.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.