ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Παραδέχθηκε ότι σκότωσε το ζεύγος ο Τζιωνής

Παραδέχθηκε στην Αστυνομία, με γραπτή του κατάθεση, ότι σκότωσε το άτυχο ζεύγος στον Στρόβολο, ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, σύμφωνα με τα όσα είπε στο Δικαστήριο, ο επικεφαλής των ανακρίσεων της υπόθεσης. 

Ο 33χρονος που παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο με τον Δικηγόρο του, Αλέξανδρο Σαουρή, παραδέχθηκε σύμφωνα με τον ανακριτή, Κούμεττο Κουμέττου, ότι σκότωσε τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και την Ντίνα Σεργίου.

Ο 33χρονος, ενέπλεξε και τα άλλα τρία πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση.

Ο Λ. Τζιωνής η σύντροφός του και ο ετεροθαλής αδερφός του Λευτέρης Σολωμού.

Όπως λέχθηκε στο δικαστήριο, τα άλλα 3 πρόσωπα, (ο ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου, η 21χρονη συμβία του 33χρονου, και ένας 22χρονος), υπέδειξαν τον 33χρονο ως το πρόσωπο που σκότωσε το ζεύγος.

Το δικαστήριο αποφάσισε να ικανοποιήσει το αίτημα της αστυνομίας, διατάσσοντας την εκ νέου κράτηση του για άλλες 8 ημέρες.

Όπως λέχθηκε στο Δικαστήριο, το πορτοφόλι του άτυχου Χατζηγεωργίου δεν έχει εντοπιστεί ακόμη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης 8ημερης κράτησής του, λήφθηκαν 89 καταθέσεις, έγιναν 9 έρευνες υποστατικών και λήφθηκαν τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον κ. Κουμέττου, θα γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 33χρονου πριν και μετά το έγκλημα.

O 33χρονος ναρκομανής μεταφέρθηκε χθες από την Αστυνομία στο σπίτι του ζεύγους, για υπόδειξη σκηνών.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο δικηγόρος του 33χρονου, ζήτησε να του δοθούν αντίγραφα από τα εντάλματα σύλληψης και έρευνας, ενώ δεν έφερε ένσταση στην 8ημερη προσωποκράτηση.

Συνολικά, έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, 186 καταθέσεις, ενώ αναμένεται να ληφθούν περίπου άλλες 50.

Σύμφωνα με τα όσα είχε αναφέρει ο επικεφαλής των ανακρίσεων, κ. Κουμέτου, από πληροφορία που διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, το βράδυ της 18ης Απριλίου ο 33χρονος θεάθηκε να κινείται ύποπτα στην περιοχή του φόνου και να έχει στην κατοχή του δύο αντικείμενα όμοια με αυτά που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος.

Είχε επίσης ενημερώσει το Δικαστήριο ότι ο ύποπτος συνδέθηκε με δείγματα γενετικού υλικού DNA σε δύο τεκμήρια που βρέθηκαν στη σκηνή του εγκλήματος, ενώ στη σκηνή βρέθηκε και ένα ζεύγος παπούτσια τα οποία ο ύποπτος παραδέχθηκε προφορικά ότι είναι δικά του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.