Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έρχονται στην Ελλάδα

Τι κι αν έχουν χωρίσει από τον Σεπτέμβριο του 2016, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είναι ακόμη συνέταιροι στον τομέα του οίνου.

Συγκεκριμένα, εκτός από γονείς 6 παιδιών, το πρώην ζευγάρι έχει ακόμη κάτι να τους ενώνει κι αυτό είναι η μονάδα κρασιού στο κτήμα Μιραβάλ, όπου και είχε παντρευτεί.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, το ζευγάρι που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την επιχείρησή του ότι κι αν γίνει, δεν αποκλείεται να έρθει στην Ελλάδα για να προωθήσει το κρασί του.

Παρ΄ότι το κρασί τους πωλείται ήδη σε επιλεγμένα σημεία, η Ατζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως σχεδιάζουν να επισκεφτούν την χώρα μας προκειμένου να το διαφημίσουν περισσότερο.

«Το πρώην ζευγάρι θέλει να προωθήσει πιο πολύ το κρασί που παράγει, οπότε δεν αποκλείεται να έρθουν και στην Ελλάδα και στην Αθήνα για να μιλήσουν για το κρασί τους», αποκάλυψε ο συνέταιρός τους, Τόμας .

Βέβαια, μπορεί αυτή να μην είναι η πρώτη τους επίσκεψη στην Ελλάδα, καθώς αν και φωτογραφίες του ζευγαριού στην Ελλάδα δεν έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, σε παλιά δημοσιεύματα αναφέρεται πως πριν χωρίσουν, ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί είχαν κάνει διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο της Χαλκιδικής.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.