Χώρισε με τη μακροχρόνια σύντροφό του και του έκατσε το lottery!

Το φυσάει και δεν κρυώνει η πρώην ενός βρετανού υπερτυχερού, καθώς σε λιγότερο από έναν μήνα μετά τον χωρισμό τους, εκείνος έγινε εκατομμυριούχος.

Ο Paul Long ήταν εργάτης σε αυτοκινητοβιομηχανία της Αγγλίας όταν του έκατσε το τζάκποτ, έχοντας μόλις δει την εδώ και πέντε χρόνια καλή του να φεύγει από το σπίτι.

Τα 9,3 εκατ. λίρες που κέρδισε στο Λόττο (10,5 εκατ. ευρώ) έκαναν βέβαια την αναποδιά πιο υποφερτή. Όπως είπε στην εφημερίδα «Mirror»: «Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν εγώ ήμουν με κάποιον και με το που χωρίζαμε κέρδιζε 9 εκατ. στη λοταρία, θα ήμουν ράκος», εξομολογείται ο 55χρονος, «ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να την πάω διακοπές ή για κάνα γεύμα»!Η εφημερίδα «Daily Mirror» κατάφερε μάλιστα να εξασφαλίσει μια δήλωση από την πρώην αναφορικά με το αν είναι χαρούμενη για την τύχη-βουνό του πρώην: «Υποθέτω», απάντησε εκείνη μονολεκτικά.

«Ξαφνικά, το τηλέφωνό μου έχει πάρει φωτιά. Όλοι σε αγαπούν», λέει για την τωρινή του κατάσταση. Αφού χώρισαν με την πρώην, μετακόμισε σε ένα σπιτάκι στο Έσεξ και είχε μάλιστα ακόμα τη γάτα της, την οποία ήταν να της την επιστρέψει την επομένη. Και την επομένη κέρδισε το Λόττο!

«Χωρίσαμε φιλικά», καταλήγει…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.