Βουλευτής Κατσίκης: «Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία κι όχι στην διαιώνιση του είδους σου και μετά να ζητάς το παιδί άλλου…»

Επιμένει, προς τιμή του, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης σχετικά με το νομοσχέδιο για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

«Δεν πρέπει να δοθεί η δυνατότητα σε ομοφυλόφιλους δεν πρέπει να γίνουν ανάδοχοι γονείς γιατί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν παιδιά με άλλους τρόπους αλλά δεν το κάνουν από επιλογή. Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία κι όχι στην διαιώνιση του είδους σου» και μετά να ζητάς το παιδί άλλου», δήλωσε ο βουλευτής στον ΑΝΤ1.

Διέψευσε ότι συνέδεσε την παιδοφιλία με την ομοφυλοφιλία αλλά τόνισε ότι κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος και λόγω επιρροής από το περιβάλλον του.

Έξαλλο το Τζέισον-Αντιγόνη! Αποχώρησε από τη Βουλή

Η διχοστασία ακόμα και μέσα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλά κρατεί για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης που θεσπίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας.

Πλήρης διάσταση όμως υπάρχει και στους κόλπους της συγκυβέρνησης, με βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. να διολισθαίνουν και να ξεπερνούν σε αντιλήψεις ακραίους ομοφοβικούς. Ανάλογο κλίμα επικρατεί και στις τάξεις του Κινήματος Αλλαγής, με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη αλλά και την εισηγήτρια Εύη Χριστοφιλοπούλου να τα ψέλνουν από κοινού σε όσους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έχουν διαφωνίες και δεν θέλουν να ψηφίσουν το επίμαχο άρθρο.

Χθες στα θεωρεία έκαναν βρέθηκαν και πολλοί εκπρόσωποι της ομοφυλοφιλικής κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, με τα «φλας» να τα τραβάει το Jason- Αντιγόνη.

H τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη που χαρακτήρισε την ομοφυλοφιλία ως έγκλημα αντίστοιχο της παιδοφιλίας φαίνεται πως εξόργισε το Jason – Αντιγόνη που αποχώρησε από τα θεωρεία της Ολομέλειας ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

>>> Τζαίησον-Αντιγόνη θέλει τα παιδιά μας ο ΣΥΡΙΖΑ. Σαν τα μούτρα τους;

2 thoughts on “Βουλευτής Κατσίκης: «Δεν μπορεί να επιδίδεσαι στην ομοφυλοφιλία κι όχι στην διαιώνιση του είδους σου και μετά να ζητάς το παιδί άλλου…»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.