Μας πήραν χαμπάρι οι γύρω μας και μας δουλεύουν δεόντως…

Γράφει ο Ανδρέας Τ. Λουκάς

Προσωπικά δεν είμαι διεθνολόγος και δεν πρόκειται, από πού κι’ ως που εξάλλου,  να ασχοληθώ με περισπούδαστες γεωπολιτικές αναλύσεις. Αφήνω αυτό το άθλημα στους επί τούτου ειδικούς. Όμως αυτό που συμβαίνει με τον Ελληνισμό, τον άκρατο τουτέστιν ευσεβοποθισμό μας, είναι άλλο πράγμα! Απίστευτο! Και μας πήραν χαμπάρι οι γύρω μας και μας δουλεύουν δεόντως…

Αλλά είναι και το άλλο. Επειδή περνούν κάποια χρόνια, νομίζουμε πως οι διάφοροι γύρω μας ξεχνούν! Ξεχνούν π.χ οι Τούρκοι πως γίναμε σαν έθνος η αιτία, με την Επανάσταση του 1821, να αρχίσει η κατάρρευση της αυτοκρατορίας τους. Ή πως με τους πολέμους του 1912-13 τους την συρρικνώσαμε ακόμα περισσότερο. Ή πως οι Γερμανοί ξέχασαν την αντίσταση εναντίον τους μεταξύ 1941 και 1944! Ή πως ξέχασαν οι Ιταλοί το πάθημα τους το 1940-41! Ή πως οι Εγγλέζοι ξέχασαν τι τους κάναμε στην Κύπρο!

Γελάσαμε όλοι με εκείνη την κωμωδία «Οι Γερμανοί ξανάρχονται» με τον αείμνηστο Βασίλη Λογοθετίδη. Αλλά μας κόπηκε το γέλιο όταν ξαναπλάκωσαν οι Γερμανοί με τα μνημόνια τους μερικά χρόνια αργότερα. Και έστησαν το παιγνίδι αριστοτεχνικά. Πρώτα έβαλαν την Ελλάδα στην ΕΟΚ (τότε…) χωρίς να πληρεί κανένα κριτήριο, στην Ευρωζώνη μετά, πάλι με πλαστά στοιχεία, άφησαν τους Έλληνες να πιστεύουν πως έπιασαν την καλή με το που πήραν στα χέρια τους το Γερμανικό νόμισμα, το Ευρώ, και ξαφνικά πτώχευση και άγαρμπο ξύπνημα…

Και εμείς εδώ, από το 1960 που νομίζουμε πως «έφυγαν» οι Εγγλέζοι, τους κυνηγάμε από πίσω για να μας λύσουν το Κυπριακό. Και παρόλες τις αλλεπάλληλες ξιστρεφτές που μας έδωσαν στα μούτρα (Πράσινη Γραμμή, Σχέδιο Ανάν, ΔΔΟ…), εμείς εκεί! Σε συνεργασία με την Αγγλία, να λύσουμε το Κυπριακό!

Αλλά τι είναι και αυτό με τους εν Ελλάδι συνέλληνες! Είναι στα μαχαίρια οι Τούρκοι με τους Εβραίους! Είναι στα μαχαίρια οι Αμερικάνοι με τους Τούρκους, οι Γερμανοί με τους Τούρκους, οι Ρώσοι με τους Τούρκους! Και θα κάνουν οι Εβραίοι αγωγό East Med μαζί μας και θα προστατέψουν οι Εβραίοι τα αέρια μας από τους Τούρκους και δεν θα πωλήσουν οι Αμερικάνοι τα F-35 στην Τουρκία και θα επιβάλουν εμπάργκο στην Τουρκία για τους S-400, και είναι στα μαχαίρια ο Ερτοάν με την Μέρκελ και άλλες απίστευτες ανοησίες, ων ουκ έστι αριθμός!

Κούνια που μας κούναγε! Αυτά όλα είναι στις ονειροφαντασίες μας. Και όταν ξεκινήσει ένας νέος Ελληνοτουρκικός πόλεμος, είναι τα Ελληνικά αεροπλάνα που θα καθηλώσουν στο έδαφος και όχι τα Τουρκικά! Και αυτό επειδή οι Τούρκοι γνωρίζουν πολύ καλά πώς να δένουν τον γάιδαρο τους και πώς να παίζουν το παιγνίδι. ΟΛΑ τα οπλικά συστήματα που αγοράζουν, από οπουδήποτε, τα αγοράζουν με αντισταθμιστικά οφέλη, τα οποία σημαίνουν προπάντων συμπαραγωγές. Και διαθέτουν χρήμα για τους σκοπούς τους. Δεν είναι σαν εμάς που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ πως για την ασφάλεια μας φροντίζουν άλλοι!

Το πολύ πολύ, όλοι εκείνοι, οι ούτως ή άλλως σύμμαχοι των Τούρκων, οι οποίοι έχουν πρόβλημα με τον Ερτοάν, αν δεν πάνε πίσω να γλύψουν εκεί που φτύνουν, θα περιμένουν μέχρι που ο Σουλτάνος να κάνει το μεγάλο λάθος και να του δώσουν μία και να απαλλαγούν από αυτόν. Το πολύ πολύ! Αλλά εναντίον της Τουρκίας, δεν θα στραφούν ΠΟΤΕ! Επειδή η Τουρκία, ούτε ήταν, ούτε είναι αναλώσιμη. Ούτε υπήρξε ποτέ δεδομένη. Ίση μεταξύ ίσων λογαριαζόταν! Και F-35 θα της δώσουν και Γερμανικά υποβρύχια και S-400 οι Ρώσοι!

Εμείς τι κάνουμε; Αναδεικνύουμε ΗΓΕΣΙΑ! Η-Γ-Ε-Σ-Ι-Α! Και αφού με τα υπάρχοντα πολιτικά δεδομένα, αυτό είναι αδύνατον, με επανάσταση! Μπορούμε; Μπορούμε να ξεδοντιάσουμε το κόμμα των αριστοροδεξιών γενίτσαρων το ΔΗΣΑΚΕΛ να εξουδετερώσουμε τους μεταξύ μας πεμπτοφαλαγγίτες, οι βαλτοί και πράκτορες των ξένων συμφερόντων οι οποίοι όταν βρεθεί ένας άξιος μεταξύ μας πέφτουν πάνω του να τον φάνε ζωντανό, και να δούμε πώς να σώσουμε τον Ελληνισμό; Αν δεν μπορούμε, θα συρρικνωθούμε και σαν Ελληνισμός και θα καταντήσουμε δορυφόροι και προτεκτοράτο κάποιου ισχυρού. Για να ζουν ήσυχοι και ανέμελοι όλοι εκείνοι που μας κατάκλεψαν και λεηλάτησαν την Πατρίδα μας όλα τα χρόνια που προηγήθηκαν… Εκείνοι που ούτε είδαν ούτε άκουσαν για εισβολή και κατοχή. Εκείνοι που αν δεν λυθεί το Κυπριακό όπως θέλουν οι Τούρκοι θα πάνε, λένε, να ζήσουν στον «παράδεισο» που έφτιαξε η Τουρκία πάνω στα κατακτημένα εδάφη της Πατρίδας μας… Βρε ούστ!

Ανδρέας Τ. Λουκάς

>>> Η αποτυχία της Ελληνικής αποτρεπτικής στρατηγικής και «το γκριζάρισμα των νεοελλήνων»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.