Ο τυχάρπαστος πρακτορίσκος του σουλτάνου

Ακιντζι, ο “πρόεδρος” των κουβαλητών εποίκων… θαυμάστε οθωμανικά μεγαλεία!

ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΕ κ. Ακιντζί [το “τυχάρπαστε” θα αφαιρεθεί όταν εξαφανιστεί η παράνομη “σημαία” σας και επανέλθετε στο νόμιμο Κράτος]…

ΕΠΕΙΔΗ, προφανώς, το στόμα σας ανοίγει με τηλεχειριστήριο που κρατά ο ανεκδιήγητος Τούρκος Σουλτάνος, για να εκστομίζετε τη μια ανοησία πίσω από την άλλη ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, προφανέστατα, “άγνωστοι λόγοι” έχουν εξουδετερώσει κάθε ίχνος πολιτειακής αξιοπρέπειας απ’ όσους θα έπρεπε να σας απαντήσουν δεόντως, απαντούμε εμείς στα κύρια σημεία των χθεσινών σας δηλώσεων:

http://cyprustimes.com/…/akintzi-yper-tis-metaforas-fysiko…/

(1ον)
Το 2004, στην ΕΕ δεν εντάχθηκε η “Νότια Κύπρος” (όπως ανόητα επαναλαμβάνετε), αλλά ολόκληρη η Κυπριακή Δημοκρατία, κυρίαρχη σε ολόκληρη τη Νήσο Κύπρο, όπως η Βρετανο-τουρκική συνωμοσία/πραξικόπημα την διαμόρφωσε το 1963.

(2ον)
ΑΥΤΟ επισφραγίστηκε διεθνώς, καταργώντας αυτόματα και τις “Συνθήκες Συμμαχίας & Εγγυήσεως του ’60”, καθόσον οι “εγγυητές” Βρετανία και Τουρκία συνωμότησαν και αποπειράθηκαν (ενόπλως) να καταλύσουν το Κράτος, του οποίου είχαν εγγυηθεί την Ανεξαρτησία & Εδαφική Ακεραιότητα.

(3)
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΟΖ ανήκει στο νόμιμο Κράτος της Κυριακής Δημοκρατίας και ΔΕΝ τίθεται θέμα “μοιρασιάς” μεταξύ των ανθρώπων που ζουν στο Νησί, ούτε βεβαίως μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Τουρκίας.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ της κυπριακής ΑΟΖ, θα επωφεληθούν ΟΛΟΙ οι νόμιμοι Κύπριοι Πολίτες, μέσω του νόμιμου Κράτους.

ΑΥΤΟ θα ισχύσει και για τους Τ/κ, ΟΤΑΝ καταγγείλουν και απο-αναγνωρίσουν την παρανομία της τουρκικής Εισβολής & Κατοχής και επανενταχθούν στο νόμιμο Κράτος.

(4ον)
ΩΣ ΠΡΟΣ τη “μεταφορά φυσικού αερίου με αγωγό μέσω της Τουρκίας προς την ΕΕ”, ούτε οικονομικότερο είναι, αλλά ούτε και η ΕΕ είναι τρελή “να επιθυμεί να ελέγχεται η ενέργεια της από τον πιο αναξιόπιστο διακομιστή της Υφηλίου”.

(5)
ΤΕΛΟΣ, τις απειλές “περί Διχοτόμησης, περί 2 Κρατών, περί Προσαρτήσεων κλπ”… εκεί που ξέρετε, διότι ΜΟΝΟ με την υπογραφή μας μπορούν να συμβούν και ΑΥΤΗ την υπογραφή δεν θα την δείτε ποτέ… Εξ άλλου, εάν όλες αυτές οι αηδίες δεν ήταν παράνομες και ήταν εφικτές, οι “αφέντες” σας θα τις είχαν υλοποιήσει χωρίς να σας ρωτήσουν!!

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, τυχάρπαστε κ. Ακιντζί, την πάθατε ΜΙΑ φορά το 1963, φορτωθήκατε με επιπλέον παρανομίες και εγκλήματα το 1974 και την ΞΑΝΑΠΑΘΑΤΕ το 2004, με την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ και απαλλαγείτε από τον βάρβαρο, κοινό κατακτητή μας!!

ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΤΕ και, τότε, ξαναμιλήστε μας…

Πάνος Ιωαννίδης (Νομικός)

Κίνηση για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Λευκωσία, 10 Μαΐου 2018

One thought on “Ο τυχάρπαστος πρακτορίσκος του σουλτάνου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.