Έσπασε τις αναρτήσεις σε ταξί λόγω των κιλών του και τον απέκλεισαν από πελάτη

Ζευγάρι στο Μπέρμιγχαμ κατηγορεί την εταιρεία για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στους παχύσαρκους.

 

Ένας άνδρας που ζυγίζει 228 κιλά μαζί με τη σύντροφό του, η οποία ζυγίζει 120, έκαναν μία καταγγελία για μία ιδιόμορφη ρατσιστική συμπεριφορά από την εταιρεία ταξί στην περιοχή τους στο Μπέρμιγχαμ. 

Σε αποκλειστικό θέμα της Sun το ζευγάρι αναφέρει ότι λόγω των κιλών τους χρησιμοποιούν τα ταξί μέχρι και 4 φορές τη μέρα για τη μετακίνησή τους. Την τελευταία φορά, ωστόσο, που ο Μάρκους Έντουαρντς κάλεσε για ταξί που θα τους μετέφερε από το σπίτι της μητέρας του, στο δικό του άκουσε από το τηλεφωνικό κέντρο το εξής: «Δεν υπάρχει διαθέσιμο όχημα. Δοκιμάστε με κάποια άλλη εταιρεία».

Η σύντροφος του Έντουαρντς, Τέιλορ Φόλκνερ τηλεφώνησε έξαλλη στην εταιρεία για να ζητήσει το λόγο της άρνησης της εταιρείας ταξί να τους παρέχει τις υπηρεσίες της. Ο εκπρόσωπος της Centrex Cars της ανέφερε ότι ο σύντροφός της έχει αποκλειστεί σαν πελάτης καθώς έχει σπάσει τις αναρτήσεις σε δύο οχήματα.

Πλέον το ζευγάρι αντιμετωπίζει αρκετά ζητήματα καθώς η παχυσαρκία έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας στον Έντουαρντς, καθιστώντας τη μετακίνηση ακόμα και λίγων μέτρων αδύνατη.

Και οι δύο θα κινηθούν νομικά κατά της εταιρείας καθώς ισχυρίζονται ότι η συμπεριφορά της είναι «ρατσιστική απέναντι στους παχύσαρκους ανθρώπους».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.