Ελένη Φουρέιρα: Υπέγραψε διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο με την Sony Music!

Η Ελληνοαλβανίδα άνοιξε τα φτερά της στην διεθνή μουσική σκηνή!

Η σαρωτική της εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision και η κατάκτηση της δεύτερης θέσης, ήταν αρκετά να φέρουν την Ελένη Φουρέιρα και το Fuego, πιο κοντά στο να ξεκινήσει διεθνή καριέρα! 

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό πως στο πακέτο τραγουδιών που εξασφάλισε η Sony Music (International) είναι και το Fuego της Ελένης Φουρέιρα. Εκτός από το Fuego η Sony Music εξασφάλισε και άλλα κομμάτια από το φετινό διαγωνισμό, μεταξύ αυτών και τη συμμετοχή της Τσεχίας.

Αρχικά μετά την Eurovision το Fuego και η καριέρα της φετινής εκπροσώπου της Κύπρου έφτασαν στα ύψη! Συγκεκριμένα το Fuego σκαρφάλωσε σε διεθνή charts των Itunes (17 χώρες), Spotify (20 χώρες) και Apple Music (31 χώρες) σε πολλές χώρες. Επίσης η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε πολύ στο global ranking αγγίζοντας καλλιτέχνες όπως η Nicki Minaj και η Beyonce! Επομένως ένα τέτοιο επαγγελματικό βήμα με την Sony Music ήταν αναμενόμενο!

Να σας ενημερώσουμε  πως στο δυναμικό της Sony Music ανήκουν και έχουν υπάρξει  καλλιτέχνες όπως οι: Alicia Keys, Beyonce, Britney Spears, Camila Cabello, David Guetta, Calvin Harris, Justin Timberlake, Katy Perry κλπ. Κάποιοι από τους Eurostars που κατάφεραν να συνεργαστούν με την Sony Music είναι οι Mikolas Josef, Conchita Wurst, Jessica Mauboy κλπ.

Την επίσημη ανακοίνωση έκανε το παράρτημα της Sony Music στην Πολωνία μέσα από την σελίδα του στο Facebook.

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία και την ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά που έφερε την Κύπρο στην υψηλότερη θέση που βρέθηκε ποτέ στον διαγωνισμό της Eurovision!

Κωνσταντίνος Ιάσωνος

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.