Η Κόνι Μεταξά προκάλεσε «εμφράγματα» στη Μύκονο

«Καρδιακά επεισόδια» προκάλεσε στα media η κόρη του Λε-Πα!

Η Κόνι Μεταξά ζεστάθηκε από τις υψηλές θερμοκρασίες, γι’ αυτό και φόρεσε το πιο σέξι μαγιό της γκαρνταρόμπας της, τρελαίνοντας τους άντρες followers της στο Instagram.

H τραγουδίστρια, που απολαμβάνει το λευκό μπλε της Μυκόνου, επέλεξε ένα μοβ λιλά μικροσκοπικό μπικίνι με λεπτό κορδονάκι στο πλάι, το οποίο και ανασήκωσε για να δείξει στους θαυμαστές το ήδη μαυρισμένο κορμί της.

Με φόντο τους φοίνικες στο πολυτελές νησιώτικο κατάλυμα και τα δροσερά νερά, η Κόνι φωτογραφήθηκε σε «καυτή» πόζα, πριν καλά καλά αρχίσουν οι μεγάλες ζέστες του καλοκαιριού.

Κόνι Μεταξά: Δεν συμφωνώ με τα σχόλια του πατέρα μου

Κόνι Μεταξά: Πριν από λίγες ημέρες ο Λευτέρης Πανταζής είχε αναφερθεί στις σέξι φωτογραφίες της κόρης του στα social media.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είχε δηλώσει: «Όλες αυτές οι φωτογραφίες ήταν art. Το παιδί ήταν επηρεασμένο από την Αμερική που ήταν για πέντε χρόνια και είναι καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Το παιδί έπρεπε να «χτίσει» το ονοματάκι του,  να κάνει λίγο φασαρία γύρω από το όνομα της».

Η Κόνι λοιπόν φάνηκε να διαφωνεί με την άποψη του πατέρα της λέγοντας: «Καλά. Δεν συμφωνώ με αυτό το σχόλιο. Δηλαδή δεν το έκανα για να χτίσω καριέρα. Απλά είναι κομμάτι του εαυτού μου αρχικά και μετά γίνεται κομμάτι της δουλειάς».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.