Η ηρωική στιγμή που ο Benedict Cumberbatch σταμάτησε επίθεση ληστών σε ποδηλάτη σε δρόμο του Λονδίνου

Ο Βρετανός ηθοποιός Benedict Cumberbatch αποδείχθηκε «ήρωας», όταν έσωσε έναν ποδηλάτη που είχε πέσει θύμα επίθεσης σε δρόμο του Λονδίνου.

Ο ποδηλάτης βρισκόταν στο δρόμο εν ώρα εργασίας, καθώς πήγαινε να παραδώσει την παραγγελία, όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν τέσσερις ληστές. Ο Cumberbatch ήταν μέσα σε ένα Uber με τη σύζυγό του, Sophie Hunter, κοντά στην Baker Street, δρόμος στον οποίο βρίσκεται το σπίτι του διάσημου ντετέκτιβ που υποδύεται ο ηθοποιός, Sherlock Holmes.

Ο ηθοποιός σταμάτησε το όχημα και έτρεξε να σώσει τον ποδηλάτη. Μάρτυρες που παρακολούθησαν το περιστατικό, δηλώνουν ότι άκουσαν τον 41χρονο Cumberbatch να φωνάζει στους δράστες, «αφήστε τον μόνο», λίγο πριν εμπλακεί στην επίθεση και καταφέρει να απομακρύνει τους τέσσερις κλέφτες από το θύμα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, η ομάδα ληστών προσπάθησε να χτυπήσει τον ηθοποιό, όταν κατάλαβε ποιος ήταν και έφυγαν χωρίς να πάρουν τίποτα.

Σε ερώτηση για την επίθεση, ο Cumberbatch απάντησε στη βρετανική Sun: «Έπρεπε να τον βοηθήσω…». Η εμφάνιση του Cumberbatch εμπόδισε περισσότερους τραυματισμούς στον ποδηλάτη, τον οποίο χτύπησαν στο κεφάλι με ένα μπουκάλι κρασιού.

Μετά το περιστατικό, ο ποδηλάτης αγκάλιασε τον Cumberbatch και του είπε «Είμαι καλά».

Πηγή: Independent

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.