Τι πίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Τσιγαριλίκια σε κοινή θέα!

Νέα πασαρέλα πρωτοκλασάτων στελεχών στο φεστιβάλ …φούντας στο Γκάζι της Αθήνας. Εστριβαν τσιγαριλίκια σε κοινή θέα! Κανένας έλεγχος …

Σε «Μέκκα της φούντας» έχει μετατραπεί από χθες η Αθήνα με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία βλέπει την παραγωγή και την καλλιέργεια κάνναβης ως εργαλείο ανάπτυξης… Χθες στις 11 το πρωί άνοιξε τις πόρτες της στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι, η εμπορική έκθεση κάνναβης Balkannabis Expo 2018. Η έκθεση οργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, του Δήμου Αθηναίων, της Περιφέρειας Αττικής και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας. 

Οπως και στις προηγούμενες εκθέσεις που παρουσίαζαν τη… σικ πλευρά της χρήσης της κάνναβης, πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν τις εργασίες της έκθεσης στο Γκάζι. Ανάμεσά τους ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης, ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Στρατής Ζαφείρης αλλά και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης, ενώ στα εγκαίνια που έγιναν χθες παρέστη και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου [φωτο].

«Πρόκειται για μια ιστορική πρωτοβουλία η οποία είχε καθυστερήσει δεκαετίες. Ερχεται σε μια κρίσιμη περίοδο για το στοίχημα της ανάταξης της εθνικής οικονομίας, αλλά και το στοίχημα της ταπεινής κάνναβης στη φαρμακευτική βιομηχανία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ρένα Δούρου.

Η ίδια τόνισε επίσης ότι επιδίωξη της έκθεσης είναι «να σταματήσουν οι δαιμονοποιήσεις που είναι εις βάρος του περιβάλλοντος, εις βάρος των συμπολιτών μας, που δοκιμάζονται, και εις βάρος δημοσιονομικών δεικτών, που μπορούν να αλλάξουν όταν η κάνναβη μπει στην ελληνική γεωργία».

Σπόροι, καλλιεργητικός εξοπλισμός, ένδυση, βιομηχανικές και αγροτικές εφαρμογές θα έχουν την τιμητική τους στο Balkannabis Expo 2018, που θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του ως αύριο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά τη «διαφήμιση» που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα από πρωτοκλασάτα στελέχη της κυβέρνησης σχετικά με τη φαρμακευτική κάνναβη, οι επιστήμονες προς το παρόν εμφανίζονται επιφυλακτικοί.

Εχουν επισημάνει ότι οι ενδείξεις για τη χορήγηση της φαρμακευτικής μορφής της κάνναβης είναι περιορισμένες και ακόμη σε ερευνητικό στάδιο, ενώ έχουν εκφράσει και τις έντονες ανησυχίες τους σχετικά με το ενδεχόμενο υπερσυνταγογράφησης.

One thought on “Τι πίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ; Τσιγαριλίκια σε κοινή θέα!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.