Απάντηση στον αναρχοτέτοιο Ν.Καρανίκα: «Δεν ασχολούμαστε με τον σφουγγοκωλάριο του Α.Τσίπρα»

Απάντηση στα όσα έγραψε στο Facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας για τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό και για όσους αντιδρούν στην εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας έδωσαν μιλώντας στον ΑΝΤ1 τα μέλη της επιτροπής διοργάνωσης Μαρία Νεγρεπόντη- Δελιβάνη και ο Όθωνας Ιακωβίδης, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως «σφουγγοκωλάριο». 

«Νομίζετε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε; Είναι ένα τερατούργημα οπότε δεν ξέρει κανείς πως να το σχολιάσει. Δεν είναι το μόνο. Τα εθνίκια είναι μιά δημιουργία νέας ελληνικής λέξης, αλλά δυστυχώς υπάρχουν και προηγούμενες δηλώσεις ανάλογες, οι οποίες ωθούν προς έναν διχασμό ανάμεσα σε αυτούς οι οποίοι δεν ανησυχούν για την κατάσταση η οποία επικρατεί σχετικά με τη Μακεδονία και σε αυτούς που ανησυχούν και νομίζω ότι έχουν δίκιο και αν και συνήθως δεν δεν πηγαίνουν ελαφριά την καρδία σε συλλαλητήρια, σε αυτό πιστεύουν ότι πρέπει να πάνε γιατί κινδυνεύει ο τόπος» τόνισε η κ. Νεγρεπόντη – Δελιβάνη σχετικά με την ανάρτηση του κ. Καρανίκα.

«Ας μην πιάσουμε πρωί πρωί τι σχολιάζει ο σφουγγοκωλάριος Καρανίκας, διότι θα ρίξουμε το επίπεδο σε ένα σοβαρότατο θέμα» είπε ο. κ. Ιακωβίδης. «Τα μηνύματα είναι πολύ θετικά από όλη τη Μακεδονία και την Ελλάδα για τη συμμετοχή για τα συλλαλητήρια σε 13 πόλεις της Μακεδονίας» πρόσθεσε.  «Το 70% και πάνω του ελληνικού λαού δεν θέλει με κανένα τρόπο το όνομα Μακεδονία»πρόσθεσε η κ. Νεγρεπόντη-Δελιβάνη.

One thought on “Απάντηση στον αναρχοτέτοιο Ν.Καρανίκα: «Δεν ασχολούμαστε με τον σφουγγοκωλάριο του Α.Τσίπρα»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.