Ειρήνη Μαρούπα: «Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν» και την έκοψαν στον «αέρα»…

«Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας» ήταν η φράση που είπε η δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «ΣΗΜΕΡΑ»  με αφορμή τα προχτεσινά συλλαλητήρια με αποτέλεσμα να την κόψουν στον αέρα…

Ε.Μαρούπα,την έκοψαν στον αέρα και μετά… (Σκοπιανό 7-6-2018)

Κόπηκε στο ζωντανό του ΣΚΑΙ η Ειρήνη Μαρούπα και έπειτα δέχτηκε μαζική επίθεση χωρίς να μπορεί να απαντήσει από ΣΥΡΙΖΑ Ν.Δ. και… Πάγκαλο ο οποίος έκανε και αρκετά σεξιστικά σωβινιστικά και υποτιμητικά σχόλια σε προσωπικό επίπεδο.

Στη συνέχεια καλεσμένος ήταν ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση προς τους παρουσιαστές της εκπομπής, λέγοντας «ποια ήταν αυτή η κυρία, που είχαν καλέσει και να μιλάει ως εκπρόσωπος του ελληνικού λαού»

Φαίνεται πως όταν ο Θ. Πάγκαλος ακούει για «τιμωρίες προδοτών» έχει την μύγα και μυγιάζεται.

Πάγκαλος: “Ανόητος εθνικισμός τα συλλαλητήρια – Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Μητέρα Τερέζα”

Όταν μιλάει ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, γνωρίζεις εκ των προτέρων πως με τον αυθορμητισμό του θα πει ατάκες και οι δηλώσεις του θα είναι «φωτιά». Έτσι και τώρα που αναφέρθηκε στο Σκοπιανικό και τα συλλαλητήρια…

Τη θέση του απέναντι στις πολιτικές και τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο «Μακεδονικό» παρουσίασε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια τοποθέτησής του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αρχικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος εκδήλωσε την αντίθεσή του στα συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν εχθές σε 24 πόλεις της Ελλάδας, κάνοντας λόγο για «ανόητο εθνικισμό που έχει προκληθεί, κυρίως από την αλητοειδή στάση των δημοσιογράφων που επηρεάζουν την κοινή γνώμη προς αυτήν την κατεύθυνση».  Ο κ. Πάγκαλος αναφέρθηκε όμως και στον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος, όπως επεσήμανε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, «δεν ήταν η Μητέρα Τερέζα των Αλβανών».

Καταλήγοντας, ο κ. Πάγκαλος τόνισε πως θα ήταν λάθος να επιτρέψουμε τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Αλβανίας», κάτι που αναπόφευκτα θα γίνει αν αποτύχει η προσπάθεια επίλυσης του «Μακεδονικού».

Σύμφωνα με τον Θεόδωρο Πάγκαλο, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για μία λύση, δεδομένης της καλής κυβερνητικής συγκυρίας στη γειτονική χώρα των Σκοπίων. Όσον αφορά στο ζήτημα του αλυτρωτισμού, ο πρώην υπουργός σημείωσε πως αυτό στην πραγματικότητα πρόκειται για μία τύποις διαχωριστική γραμμή που απλά χρησιμοποιείται προκειμένου να διακρίνεται η κυβέρνηση από την αξιωματική αντιπολίτευση.

Ωστόσο, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο της επιλογής της ονομασίας «Νέα Μακεδονία», αφού τη θεωρεί εντελώς λανθασμένη, δεδομένου πως στην περιοχή κατοικούν σλαβόφωνοι πληθυσμοί.

Τέλος, ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε εξίσου αφελείς τους πληθυσμούς αυτούς που θεωρούν εαυτούς απευθείας απογόνους των αρχαίων Μακεδόνων, με τους αντίστοιχους ελληνικούς που θεωρούν πως κατάγονται απευθείας από τους αρχαίους Έλληνες.

ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ: ΟΜΙΛΙΑ, ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 6-6-2018

One thought on “Ειρήνη Μαρούπα: «Θα τιμωρήσουμε τους προδότες όλοι θα πληρώσουν» και την έκοψαν στον «αέρα»…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.