Κοντονής: Έρευνα για «πλάτες» στον απατεώνα Βγενόπουλο για την υπόθεση της Κύπρου

Ο υπουργός δικαιοσύνης της Ελλάδας Σταύρος Κοντονής, δήλωσε πως για την υπόθεση Βγενόπουλου αισθάνεται πως το υπουργείο δικαιοσύνης της Ελλάδας δεν συνέτρεξε όσο θα έπρεπε την ΚΔ.

Ο κ. Κοντονής δήλωσε πως για την υπόθεση Βγενόπουλου αισθάνεται πως το υπουργείο δικαιοσύνης της Ελλάδας δεν συνέτρεξε όσο θα έπρεπε την ΚΔ

Ο υπουργός δικαιοσύνης της Ελλάδας Σταύρος Κοντονής, μιλώντας αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη πειθαρχική έρευνα και έλεγχος για ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες εισαγγελικών λειτουργών οι οποίοι κωλυσιεργούσαν και δεν προωθούσαν ως όφειλαν με ταχύτητα τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής της Κυπριακής Δημοκρατίας για υποθέσεις που αφορούν τη κατάρρευση της Κυπριακής οικονομίας και ιδιαιτέρως αυτά που αφορούσαν τον Ανδρέα Βγενόπουλο και συνεργάτες του.

Ο κ. Κοντονής δήλωσε πως για την υπόθεση Βγενόπουλου αισθάνεται πως το υπουργείο δικαιοσύνης της Ελλάδας δεν συνέτρεξε όσο θα έπρεπε την Κυπριακή Δημοκρατία.

Ο υπουργός δικαιοσύνης της Ελλάδας, σε συνάντηση του με Κύπριους δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στο ΕΛΑΜ λέγοντας ότι του έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι υπάρχουν στη Κύπρο απολογητές της χούντας των Αθηνών και νεοναζιστικές οργανώσεις που μάλιστα έχουν και κοινοβουλευτική εκπροσώπηση.

Σημείωσε πως του κάνει εντύπωση ότι υπάρχουν Κύπριοι που δίνουν τη ψήφο τους σε τέτοια κόμματα και οι νέοι θα πρέπει να πάρουν τα μηνύματα και να προβληματιστούν. 

>>> Πόρισμα – φωτιά για 4 ανώτατους δικαστικούς για το σκάνδαλο Βγενόπουλου!

One thought on “Κοντονής: Έρευνα για «πλάτες» στον απατεώνα Βγενόπουλο για την υπόθεση της Κύπρου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.