Νίκος Νικολόπουλος για Athens Gay Pride: Άλλος το αντιλαμβάνεται ως τραγωδία και άλλος ως κωμωδία

Το απόγευμα θα διεξαχθεί η παρέλαση Athens Pride και και ο Προέδρος της Βουλής αποφάσισε την φωταγώγηση της Βουλής με τα χρώματα του Athens pride.

Με αφορμή αυτό ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος και Ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Την απόφαση του Νίκου Βούτση να φωταγωγηθεί η Βουλή των Ελλήνων με τα χρώματα Athens paride άλλος το αντιλαμβάνεται ως τραγωδία και άλλος ως κωμωδία.

Η αλήθεια είναι όμως ότι μάλλον κανένας δεν περίμενε, η Βουλή να φωταγωγηθεί με τον… ήλιο της Βεργίνας, για παράδειγμα, την ώρα που χιλιάδες Έλληνες σε δεκάδες πόλεις διαδήλωναν για την ελληνικότητά της, αλλά πολλοί ήσαν βέβαιοι ότι θα φωταγωγηθεί με τα χρώματα του Athens Pride. Και έτσι έγινε…

Γιατί και η Ελλάδα, ως… προηγμένη χώρα, δεν μπορεί να μένει πίσω από τον υπόλοιπο εξίσου… προηγμένο κόσμο και να μην προσπαθεί να μετατρέψει την διαφορετικότητα [ανωμαλία[ σε κανονικότητα [φυσιολογικότατη]!. Δυστυχώς, είναι η ίδια η Ελλάδα, σήμερα, χώρα της Δημοκρατίας με βάση όσα επιτάσσουν οι εξωχώριες δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης  και εκτελούνται δουλοπρεπώς από τους εντός Ελλάδος νεοταξίτες. 

Όπως έχω τονίσει δεκάδες φορές όμως, δεν περιμένω και κάτι άλλο από πολιτικούς που υποστηρίζουν το «δίκιο των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες» και ενοχλούνται μόνο από τις ορθόδοξες εικόνες στα σχολεία και στα δικαστήρια.

Όμως για μία ακόμα φορά εκπλήσσομαι από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη, που και αυτή θέλει να αισθανθεί… περήφανη και γι’ αυτό θα εκπροσωπηθεί επίσημα στο Athens Pride, από τον Γ.Γ. της ΝΔ Βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη κ.α κάτι που δεν έκανε όμως στις διαδηλώσεις για την Μακεδονία. 

Ο λαός μας λέει «υπάρχει και Θεός».  Εγώ θα προσθέσω: «Υπάρχει και λαός!» που θέλει και μπορεί να απελευθερωθεί από την «διαφορετικότητα» της τελευταίας μνημονιακής 8ετίας»!

One thought on “Νίκος Νικολόπουλος για Athens Gay Pride: Άλλος το αντιλαμβάνεται ως τραγωδία και άλλος ως κωμωδία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.