ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ…

Η φάμπρικα ξεκίνησε πρώτα με τις πραγματικές φοιτήτριες. Με κορίτσια, πανεπιστημιακής ηλικίας, γεμάτες δροσιά και σεξουαλική απειρία, που κάποια στιγμή αποφάσισαν, υποχρεώθηκαν να γίνουν πόρνες, διότι πράγματι αντιμετώπιζαν οικονομικό πρόβλημα.

Ιδεώδης ερωτική σύντροφος για παντρεμένο, κάποιον ματσωμένο, μια 19χρονη, μια 20χρονη η οποία δεν είναι επαγγελματίας πόρνη. Ένα κορίτσι με κοινωνικά ενδιαφέροντα, αυριανή επιστήμων, η οποία δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, μακριά από την οικογένειά της, σ’ άλλη πόλη, διότι πέραν από τα προσωπικά της έξοδα την επιβαρύνουν τα δίδακτρα, και ό,τι άλλο απαιτούν οι σπουδές της.

Είτε, λοιπόν, με δική της πρωτοβουλία, είτε μυημένη από φίλη, μια συμφοιτήτριά της, η κοπέλα, η αληθινή φοιτήτρια, όχι αυτή που παριστάνει την φοιτήτρια, κάνει το μεγάλο βήμα. Χοντροχαρτζηλικώνεται από κάποιον τον οποίον “βλέπει” μια φορά την εβδομάδα, κάθε δέκα ημέρες, ανάλογα. Δεν αποκλείεται, αν σηκώνουν τα κυβικά της, να παίζει και με δεύτερο, ίσως και τρίτο εραστή, παράλληλα. Και να κερδίζει περισσότερα χρήματα απ’ όσα χρειάζεται. Και στους γονείς της, τους οποίους βοηθάει οικονομικά, να λέει ότι βγάζει αρκετά ως πλασιέ εγκυκλοπαιδειών π.χ. ή φροντίζει μια ηλικιωμένη.

Το φαινόμενο της “αθώας” φοιτήτριας που γίνεται “ερασιτεχνικά” πόρνη πήρε διαστάσεις μόδας. Και στις ΗΠΑ και σ’ όλες τις μεγάλες πόλεις της Ευρώπης. Παρουσιάστηκαν, μάλιστα, και κρούσματα με κορίτσια μικρότερης ηλικίας, με μπλε ποδιά, δηλαδή μαθήτριες λυκείου.

Πόσες δικηγορίνες και γιατρίνες ως φοιτήτριες έχουν ένσημα ”εργάτριας του σεξ”; Άγνωστο. Εφιαλτικοί οι υπολογισμοί σε αριθμούς από πανεπιστημιακές έρευνες σε συνδυασμό με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας.

Το γήπεδο είναι μεγάλο. Ήταν επόμενο, λοιπόν, να μην το καταλάβουν όλο οι φοιτήτριες, οι αληθινές. Μπήκαν στο παιχνίδι και οι παραμύθι φούρναρης φοιτήτριες. Λέω για το γήπεδο της πελατείας. Του ανδρικού πληθυσμού που έχει παντρευτεί, που έχει οικογένεια, πολύ καλή εργασία. Άνδρες πετυχημένοι, με σίγουρη καριέρα που γουστάρουν να “βοηθήσουν” χαρτζηλικωτά ένα μανουλομάνουλο πριν αυτό αποκατασταθεί επαγγελματικά.

Έτσι, στο πατ κιουτ οργανώθηκε η προσφορά υπηρεσιών στη συγκεκριμένη δυναμική αγορά ανδρών ηλικίας 40-60 χρονών, που δεν λένε “όχι” να “υιοθετήσουν” ένα sugar-baby girl 250-300 μηνών. Πουτανάκια κανονικά που παριστάνουν τις φοιτήτριες και επικοινωνείς μ’ ένα κλικ μαζί τους, μέσω συγκεκριμένων ιστοσελίδων.

apodytiriakias.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.