Καμμένος: Οι ΑΝΕΛ δεν θα ψηφίσουν τη συμφωνία για το Σκοπιανό

Διαχώρισε τη θέση των ΑΝΕΛ αναφορικά με το ζήτημα του Σκοπιανού ο Πάνος Καμμένος, σε έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε το πρωί της Τρίτης. Ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του δεν συμφωνεί και δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Σκοπιανό.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θεωρώ ότι είναι μια συμφωνία που δεν θα αποδεχθεί εύκολα ο Πρόεδρος των Σκοπίων. Στη συνέχεια θα υπογραφεί η συμφωνία, αλλά δεν θα έχει ισχύ, μέχρι να ψηφισθεί από τη Βουλή των Σκοπίων. Θα πρέπει, είπε, να γίνει δημοψήφισμα, να επανέλθει στη Βουλή με τα 2/3 και τότε θα έρθει στη Βουλή».

Όπως υποστήριξε ο κ. Καμμένος, με βάση την ενημέρωση που έλαβε ο ίδιος από τον Έλληνα Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά σχετικά με τους όρους της συμφωνίας, εκτιμά ότι δεν υπάρχει περίπτωση αυτή να γίνει δεκτή σε δημοψήφισμα ή από την αντιπολίτευση στην πΓΔΜ.

Ο κ. Καμμένος ανακοίνωσε, ακόμα, ότι τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου των ΑΝΕΛ αναλαμβάνει ο Θ. Τουσουνίδης. Η έως τώρα εκπρόσωπος Μανταλένα Παπαδοπούλου, αναλαμβάνει τον ρόλο συντονίστριας για τις περιφερειακές, τοπικές εκλογές, καθώς και για τις ευρωεκλογές.

Παράλληλα, εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας και ότι το Σκοπιανό δεν θα προκαλέσει πρόωρες εκλογές. «Οι εκλογές θα γίνουν κανονικά στο τέλος της τετραετίας».

>>> Στο πιάτο των Σκοπιανών η Μακεδονία…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.